Radu Mazăre a ajuns la Curtea Supremă. CE surpriză are pentru judecători

| 01 apr, 09:12

Radu Mazăre, edilul Constanței, a ajuns în această dimineață la Curtea Supremă.

Mazare spera insa ca judecatorii sa aiba rabdare sa il asculte si sa ii permita sa prezinte probele in favoarea sa. El a venit cu o geanta plina cu documente.

"Am probat ca DNA nu are probe. Am documente la mine care arata ca tarifele la gunoi sunt mult mai mici in Constanta decat in alte orase. Mai am documente care arata cum ca tarifele de dupa licitatia la colectarea gunoiului sunt mai mici decat inainte", a explicat Mazare.

El a precizat ca nu a luat mita pentru aprobarea constructiei unui mall in Constanta si a venti cu dovezi care sa ateste ca nu au existat contracte de publicitate care sa mascheze mita, ci ca promovarile publicitare chiar s-au facut.

"Docuemntele mele din gentuta sustin ca s-au difuzat 47.000 de secunde de clipuri publicitare. Nu spun ca n-am emotii, cred ca am sa am parte de judecatori care au rabdare", a spus Radu Mazare.

Citeşte şi: LAVINIA ŞANDRU, de la televizor la DNA. Veste ŞOC primită de realizatoarea TV

Tag-uri: DNA, ÎCCJ, Radu Mazăre
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ