Fiul unui senator UNPR, fost PNL, a fost reținut de DNA

| 31 mar, 15:27

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași au efectuat cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2014.

Printre persoanele vizate a fost directorul economic al unităţii sanitare de la Socola, Lucian Burlea, care a fost reținut. El este fiul senatorului Marin Burlea, trecut de la PNL la UNPR în noiembrie 2014.

„Nu ştiu despre ce e vorba. Merg la audieri", a declarat Burlea înainte de a fi urcat în maşină. A mai fost ridicată de mascaţi şi o angajată de la Registratură, Gabi Enescu.

Citeşte şi: Şeful arestului preventiv, acuzat că a luat şpagă

Ancheta DNA ar avea la bază o serie de denunţuri recente făcute de un angajat care a demisionat în urmă cu cateva luni de la Spitalul Socola. Denunţurile vizează, printre altele, unele achiziţii la suprapreţ făcute aici, dar şi un concurs de angajare pe un post important, în prima parte a anului trecut, făcut fără respectarea procedurilor legale şi cu complicitatea şefului unităţii. Mama lui Lucian Burlea a fost şi ea la DNA, precizând că a mers "în calitate de mamă".

Managerul Lucian Burlea a fost ridicat şi dus la audieri.

Citeşte şi: DNA a ajuns la metrou. Ce-i aşteaptă pe bucureşteni

Tag-uri: DNA, perchezitii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ