Elena Udrea DEZVĂLUIE relaţia cu fosta mână dreaptă - Ştefan Lungu

| 29 mar, 13:24

Elena Udrea continuă seria dezvăluirilor despre foştii colaboratori, care au devenit între timp principalii denunţători în dosarul Galei Bute. Fostul ministru prezintă detalii despre Ştefan Lungu, unul din foştii oameni de încredere.

"Continuăm şirul poveştilor cu aţă albă din „Gala Bute”, care se constituie, chipurile, ca probe împotriva Elenei Udrea.

Astăzi, povestea lui Lungu, băiatul care a luat mită, pe care a reinvestit-o la partid. Plus încă ceva pe lângă, din propria puşculiţă. Fapta: Ştefan Lungu şi Gheorghe Nastasia au împărţit în 2010 o mită de 695.367 de lei pe care au primit-o de la Adrian Gărdean.

Citeşte şi: Elena Udrea DEZVĂLUIRI INCENDIARE despre cea mai bună "prietenă" - Ana Maria Topoliceanu

Desfăşurarea evenimentelor:
Lungu şi Gărdean confirmă în declaraţiile lor că primul i l-a prezentat pe al doilea lui Gheorghe Nastasia chiar la sediul MDRT. După această întâlnire (în care Nastasia i-ar fi spus la ureche ceva lui Gărdean – procurorii presupun că îl atenţiona asupra „procentului de 10%”), secretarul general al ministerului i-a cerut în două rânduri lui Lungu să cumpere nişte generatoare pe firma lui (a lui Lungu). Generatoare pe care, ulterior, le-a revândut firmei lui Gărdean la un preţ mai mare.
Diferenţa de bani (cei aproape 700.000 de lei) a fost împărţită între Lungu şi Nastasia (10% - 90%)", scrie Elena Udrea pe Facebook.
Secretarul general al MDRT neagă această derulare a evenimentelor, numai că, ce să vezi?, aici chiar există conturi şi elemente concrete care dovedesc faptul că a luat mita de 695.367 de lei. Şi, totuşi, Nastasia stă liniştit acasă şi se bucură de beneficiile aerului de munte.
Din cei 10% care i-au rămas lui, Lungu mai spune că a plătit şi nişte materiale pentru PDL Bucureşti, în valoare totală de vreo 20.000 de euro. Doar că suma invocată este mai mare decât banii care ar fi rezultat din mita iniţială. Deci, fie Lungu minte, fie a adus bani de acasă (ce băiat de caracter! – a luat bani, dar i-a dat pe toţi mai departe şi a mai şi spart economiile familiei).
Ce s-a întâmplat la confruntări şi consilierii lui Koveşi nu vor ca judecătorii şi opinia publică să ştie:
• La întrebarea Elenei Udrea, Ştefan Lungu a recunoscut că niciodată fostul ministru nu i-a cerut să facă plăţi din banii lui sau de la Gărdean pentru PDL sau pentru Udrea personal.

Citeşte şi: Topoliceanu și Stelu, CĂLĂII cuplului Cocoș-Udrea, au o relație AMOROASĂ

• Mai mult, că niciodată nu i-a spus lui Udrea că a luat bani de la Gărdean şi a recunocut că nu avea relaţii de afaceri cu fostul ministru.
• Lungu spune şi că singura dată când a vorbit cu Elena Udrea despre Gărdean a fost în 2009, când Elena Udrea i-a spus că ar face bine să nu lucreze cu Adrian Gărdean. (Ştefan Lungu îl cunoştea de ani de zile şi lucrase pentru el).
Este evident că, şi dacă ar fi cum a povestit Lungu şi s-ar fi plătit nişte materiale promoţionale pentru PDL Bucureşti în 2010 (aproximativ 20.000 de euro), Elena Udrea nu a avut cunoştinţă de acest lucru. Or, nu poţi să iei mită fără să ştii că iei mită.
Mai mult, plăţile invocate de Lungu au fost făcute la momente la care scopul lor nu putea fi cel declarat de acesta (cu vreo trei luni înaintea Consiliului de Coordonare al PDL Bucureşti din noiembrie 2010). Deci, avem de-a face cu o minciună gogonată a acestuia.
Având în vedere că Ştefan Lungu lucra şi cu alte filiale PDL (lucru de care procurorii nu au fost deloc interesaţi să le verifice), este posibil să fi fost plătite alte materiale purtând sigla partidului, dar oricum acest lucru nu o privea pe Udrea.
Ştefan Lungu colabora cu PDL în ceea ce priveşte materialele promoţionale în campanie sau alte evenimente încă din 2007 – 2008", conchide Elena Udrea.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ