COŞMAR după gratii pentru Elena Udrea

| 26 mar, 10:04

Arestată în dosarul “Gala Bute”, Elena Udrea trebuie să se adapteze la toate condiţiile din puşcărie, inclusiv la cele de igienă.

Conditiile din arest sunt foarte grele pentru diva de la Cotroceni, obisnuita sa aiba parte numai de lux. Astfel, este de inteles si reactia pe care politiciana a avut-o atunci cand a povestit in fata Parlamentului in ce situatie a fost nevoita sa locuiasca la prima retinere, in “Dosarul Microsoft”.

Citeşte şi: UDREA se ţine de cuvânt! Noi dezvăluiri INCOMODE pentru DNA

Revenita la puscarie din pricina “Galei Bute”, deputata a fost “cazata” in acelasi loc. Celula este foarte mica, WC-ul este turcesc, paturile suprapuse, iar produsele de igiena sunt limitate.

“In aceste conditii, Udrea, dar si colegele sale sunt obligate sa faca economie la hartie si sa se supuna regulilor. E adevarat ca ea primeste de acasa produse de calitate si, in principiu, le foloseste pe acelea, dar, dupa ce acestea se termina, apeleaza si la cele din puscarie. Pana la urma, cand ajungi in arest, trebuie sa incerci sa te adaptezi situatiei, in caz contrar este foarte greu de suportat totul", au povestit persoane apropiate Elenei Udrea pentru wowbiz.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ