Cu ce şi-a făcut Udrea buclele înainte de a merge la poliţie? Instrumentul folosit întrece orice imaginaţie

| 25 mar, 08:48

Săptămâna trecută, Elena Udrea s-a prezentat în instanţă cu un nou look. Deşi este închisă şi nu a putut merge la un hair-stilist, blonda a apărut în faţa instanţei cu părul vopsit şi coafat.

Jurnalistul Madalin Pribu a dezvaluit la WOWbiz cum a procedat Elena Udrea pentru a-si face bucle.

"Sunt doua metode, toate detinutele le stiu:

-metoda sosetei- iei o soseta normala, banala, o faci ghem si se invarte parul pe ea, dupa care se leaga cu un elastic de bani. A doua zi ai parul ondulat.

- sau cu carpa: iei o carpa, un cearsaf, o fata de perna, o tai in fasii, se ia parul si se infasoara pe acele benzi, dupa care ele se innoada. La ce bucle are nu cred ca si-a pus sosete in par.

- se poate folosi si suportul de carton de la hartia igienica pentru bucle", a spus el la Kanal D.

De asemenea, Pribu sustine ca orice detinuta se poate vopsi in arest, daca primeste acordul conducerii. "In arest, daca cere in scris, directorul poate sa aprobe sa i se aduca vopsea. Se permite o data pe luna sa primeasca vopsea de acasa", a declarat jurnalistul.

Toata lumea se intreaba de ce nu mai poarta Elena Udrea rochii si fuste si a inceput sa se imbrace in pantaloni. Madalin Pribu are o ipoteza: "Mi se pare ca Elena Udrea s-a ingrasat. Pentru ca nu mai poate tine dieta. Poate nu mai intra in fustele alea, de-aia poarta pantaloni. Sau nu era epilata. Nu ai voie sa te duci cu epilatoare in inchisoare. Fiecare cerere trebuie sa faca cerere pentru crema sau benzi depilatoare. Eu cred ca ea nu s-a gandit si nu a facut cerere".

Citeşte şi: Elena Udrea NU renunţă. Anunţul făcut de avocaţii fostei şefe PMP

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ