Elena Udrea NU renunţă. Anunţul făcut de avocaţii fostei şefe PMP

| 24 mar, 09:37

Avocații Elenei Udrea vor face marți, recurs la decizia judecătorilor ÎCCJ de prelungire a arestului preventiv, în dosarul Gala Bute. Aceştia susţin că decizia în cazul Elenei Udrea ar fi fost luată dinainte, relatează B1.ro.

”A fost o ședință relativ lungă, de vreo 7 ceasuri. Faptul că s-a pronunțat așa de repede, mă face să cred că soluția era luată de dinainte de a intra în sală. E doar o părere personală, pentru că e anormal să ai răbdare șapte ore să-i asculți pe toți, să pui atâtea întrebări și să decizi doar într-o oră și jumătate”, au spus avocaţii Elenei Udrea, potrivit sursei citate.

Elena Udrea a fost arestată preventiv în acest dosar pe data de 25 februarie şi este acuzată, printre altele, de luare de mită şi abuz în serviciu.

În dosarul "Gala Bute", Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită. Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.

Citeşte şi: ELENA UDREA rămâne în arest. DECIZIA a fost luată de magistraţii ICCJ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ