Traian Băsescu, VIZITĂ privată în Republica Moldova

| 02 apr, 07:49

Fostul președinte Traian Băsescu a anunțat, miercuri, într-o postare pe Facebook, că pe 2 și 3 aprilie va efectua o vizită privată în Republica Moldova, la invitația președintelui Nicolae Timofti.

„Atât în prima zi, cât şi în cea de-a doua zi a vizitei vom avea discuţii consistente legate de situaţia de securitate din regiune, situaţia de securitate a României şi a Republicii Moldova, evoluţia proceselor de apropiere de Uniunea Europeană a Republicii Moldova, precum şi relaţia bilaterală”, precizează Traian Băsescu.

Fostul președinte mai anunță că va vizita biserica de lemn maramureşeană „Sfinţii Martiri Brâncoveni” dăruită de România, Cetatea Soroca şi va avea și o întâlnire cu presa.

El menționează că în timpul acestei vizite îi va fi conferit Ordinul „Ştefan cel Mare”.

„Fac precizarea că poziţiile pe care le voi exprima în această vizită privată NU ANGAJEAZĂ ROMÂNIA”, subliniază Traian Băsescu.

Citeşte şi: Referat DNA: Sergiu Lucinschi a afirmat că tatăl său, fost președinte al Republicii Moldova, "a făcut toată combinația"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ