Cu ce îl AMENINŢĂ Traian Băsescu pe Victor Ponta

| 01 apr, 10:37

Fostul președinte, Traian Băsescu, a ținut să precizeze că nu-i este util deloc să locuiască la Scroviștea, dar dacă Victor Ponta își bate joc în continuare de el, nu se mai mută.

”Dacă Guvernul mai trimite televiziunile acolo unde mă mut, voi considera că îmi încalcă intimitatea și nu mă voi mai muta! (...) Dacă va trimite iar televiziunile să filmeze casa în care voi locui ca civil, nu mă mai mut.

Stăteau amărâții ăștia de la Antena 3 și România TV, deciși să mă prindă, dar nu sunt destul de deștepți să mă prindă”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV.

Fostul președinte a explicat că locuința de la Scroviștea îi este peste mână pentru că se află la 34 de kilometri de București, iar soția sa nu conduce. ”Nu cred că este comod pentru nimeni să vină în fiecare dimineață 34 de kilometri până în București”, a explicat Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 21:55
Nicolae Pop
Ba o sa te muti Javra Ordinara la Jilava.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ