Traian Băsescu, declaraţie ULUITOARE despre soția sa: ”De 40 de ani NU reușesc să scap de ea!"

| 01 apr, 14:43

Traian Băsescu a confirmat că soția lui s-a mutat împreună cu el în la Scroviștea.

Întrebat de jurnalistul Ion Cristoiu dacă Maria Băsescu s-a mutat şi ea la Scroviştea, fostul preşedinte a răspuns ironic.

”De 40 de ani nu reuşesc să scap de ea, credeţi că scap acum la bătrâneţe? A mai scăpat ea de mine, mai plecam pe mare... Doamna a dus greul mutării. În 40 de ani de căsnicie nu ne-a despărţit nimic. Ne desparte o mutare?”, a spus Traian Băsescu, la emisiunea ”Ultimul Cuvânt”, de la B1TV.

Traian Băsescu a confirmat, lui că a părăsit locuinţa în care a stat 10 ani şi s-a mutat din Vila Lac 3, de la Snagov. Fostul preşedinte a primit o nouă locuinţă, la Scroviştea, unde va sta provizoriu, până când RA-APPS va termina reparaţiile la vila Gogol, unde unde a stat Petre Roman.

Citeşte şi: Elena Udrea şi Traian Băsescu merg împreună până la capăt:"CA SĂ LE FIE CLAR TUTUROR"

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 17:35
ViR
Basescu nu e ponta si viceversa
titlu / autor imbecil , folosit cu rea intentie - premeditat !
02 apr, 09:51
Florin Ioh
Munca
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
velican_ [email protected]
29 apr, 12:17
crista
BOILOR !! AI SITE-URI SPECIFICE PT. A-TI PUNE RECLAMA DE C---CAT
02 apr, 01:50
Newproiect Gabriel
Fluxul abundentei curge întotdeauna catre mintile cele mai deschise, care se asteapta sa primeasca. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai nascut bogat”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa câ?tige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite?i mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ