Băsescu, ÎNCOLŢIT şi din stânga, şi din dreapta. "Politica de șmecher dîmbovițean" PERSISTĂ

| 01 apr, 10:07

Ion Cristoiu punctează pe blog, într-un editorial intitulat "Cum a mințit Klaus Iohannis în direct și la oră de vîrf în cazul Scroviștea", că actualul şef al statului ”a dovedit, prin încercarea de a-l vîrî în rahat pe fostul președinte că nu practică o altă politică decît de pînă acum: Politica de șmecher dîmbovițean.”

Afirmaţia vine în contextul în care Iohannis, întrebat de un jurnalist despre mutarea lui Traian Băsescu la Scroviștea în cadrul conferinţei de presă organizate la Cotroceni, a menționat că nici lui, după 100 de zile de când a preluat mandatul de președinte, Guvernul nu i-a dat casa care-i revine prin lege, arântându-se destul de iritat de această situație.

De asemenea, Ion Cristoiu precizează că atât Iohannis, cât și Victor Ponta știau de ”aranjamentul” legat de mutarea lui Băsescu în vila de la Scroviștea, iar prin precizările actualului Președinte potrivit cărora nu știa de acest lucru ”a contribuit, alături de concubinul său de Putere, Victor Ponta, la adâncirea unei imagini nedrepte despre Traian Băsescu.”

"La Președinte nou, presă veche.

La sindrofia de la Cotroceni, fătucele și guguștiucii presei tot mai insolvente au venit din nou, ca pe vremea lui Traian Băsescu, cu întrebări cărate în gură de la redacții, puse acolo de șefi, la rîndul lor, aducîndu-le, tot în gură, de la moguli, unii în pușcărie, alții pe cale de a intra.

Unui guguștiuc cu bărbuță ca de peri pubian Dan Voiculescu i-a pus în gură prin intermediul lui Mihai Gâdea o întrebare tendențioasă despre Traian Băsescu. De cîteva zile, haznaua Trustului Intact dă în clocot de indignare că fostul președinte s-a mutat la Scroviștea și nu la Rahova, cum i-ar dori Felix cel care informează.

Din motive care-mi scapă, Traian Băsescu a comunicat dezastruos în această chestiune, lăsînd să se adîncească în opinia publică imaginea unui fost care vrea să fie mai departe actual măcar ca locatar al unui complex prezidențial.

Lucrurile stau însă net diferit.

Citeşte şi: Traian Băsescu îl ameninţă pe Victor Ponta: Nu mă mai mut la Scroviştea

La așa zisa conferință de presă singurul moment în care Imperatorul s-a enervat, repetînd scena cu paltonul de la Paris, a fost cel în care și-a amintit –citez- că după 100 de zile Guvernul nu i-a dat casa care-i revine prin lege.

Această ieșire nervoasă, confirmînd că e fiară cînd e vorba de un privilegiu de care e lipsit, a dezvăluit într-un fel și de ce s-a mutat Traian Băsescu la Scroviștea.

În nici un caz, pentru că murea să stea într-un complex prezidențial, ci pentru că Klaus Iohannis a făcut o criză de nervi Structurilor, pentru că el nu s-a mutat încă în vila locuită de fostul președinte.

Citeşte şi: CTP, despre PRIMA conferinţă de presă a preşedintelui Klaus Iohannis

Iresponsabilul vesel Victor Ponta, golănaș în chestiunea casei lui Traian Băsescu, s-a udat tot la criza de nervi ce se putea lăsa cu o criză de Guvern. Drept urmare, el s-a grăbit să-i găsească o locație temporară fostului președinte pînă i se repară vila atribuită prin Lege, pentru a se putea începe la vilă pregătirile în vederea mutării lui Klaus Iohannis.

De acest aranjament știau nu numai Victor Ponta, dar și Klaus Iohannis.

Spre stupoarea mea, Klaus Iohannis a declarat că nu știe nimic de acest aranjament, contribuind, alături de concubinul său de Putere, Victor Ponta, la adîncirea unei imagini nedrepte despre Traian Băsescu. Soțul viitoarei Prime Doamne putea să spună adevărul despre aranjament, subliniind că vinovat de toată împuțiciunea asta e Victor Viorel Ponta. Îl obliga la asta nu numai Adevărul, dar și sloganul O altfel de politică. O altfel de politică înseamnă și fair play, absent din România de mahala politică.

Klaus Iohannis a dovedit însă, prin încercarea de a-l vîrî în rahat pe fostul președinte că nu practică o altă politică decît de pînă acum:

Politica de șmecher dîmbovițean", a scris jurnalistul pe blog.

Citeşte şi: Decizia de ULTIMĂ ORĂ luată de Maria Băsescu! Traian Băsescu este DEVASTAT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 10:20
Andrei Pop
Băsescu, ÎNCOLŢIT şi din stânga, şi din dreapta. "Politica de șmecher dîmbovițean" PERSISTĂ -
n-am inteles care este legatura intre titlu si articolul propriu-zis
banuiesc doar ca "ziaristul dambovitean Panait persista in a practica o meserie cu care nu se poate identifica"
de ce nu incearca sa obtina un ajutor social?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ