Klaus Iohannis dezvăluie care e CEA MAI MARE NEMULŢUMIRE a sa

| 31 mar, 19:50

Klaus Iohannis a declarat în conferinţa de presă cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, că "cea mai mare nemulţumire" a sa în această perioadă şi "cea mai mare restanţă" o reprezintă modul în care Parlamentul continuă să trateze cererile Justiţiei.

Citeşte şi: Klaus Iohannis îşi face bilanţul celor 100 de zile de mandat

"Cea mai mare nemulţumire a mea şi cea mai mare restanţă rămâne modul în care Parlamentul continuă să trateze cererile Justiţiei, dar şi faptul că misiunea de a face mai transparente procedurile nu a fost onorată încă de partide. Fiecare episod în care justiţia e blocată în Parlament e un pas înapoi şi o sursă de pierdere a legitimităţii, iar efectele depăşesc momentul unui vot. Despre politicieni şi fuga de justiţie, există o probă pe care dacă nu o treci, nimeni nu te poate ajuta. Integritatea personală nu se poate mima, oricâte încercări ai face. Dacă ai greşit grav, demisionezi", a declarat Klaus Iohannis

Citeşte şi: Klaus Iohannis, ATAC fără precedent la adresa lui Traian Băsescu: "E postac"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ