Klaus Iohannis, replică SURPRINZĂTOARE despre Marian Vanghelie

| 31 mar, 20:19

Klaus Iohannis a avut o replică suprinzătoare despre Marian Vanghelie, după ce DNA l-a înregistrat pe primarul arestat al Sectorului 5 spunând că va vorbi cu jurnalistul Rareș Bogdan de la Realitatea TV pentru ca acesta să intervină la președinte într-un caz.

"Eu nu l-am întâlnit niciodată pe Marian Vanghelie, nu are nicio cunoştinţă comună cu mine şi toată povestea eu am văzut-o ca pe o chestiune hilară", a afirmat preşedintele.

Citeşte şi: Klaus Iohannis dezvăluie care e CEA MAI MARE NEMULŢUMIRE a sa

În referatul procurorilor prin care se cerea arestarea preventivă a primarului Sectorului 5 este redată interceptarea unei discuții dintre Marian Vanghelie și Dinu Mariana Carla, în care primul spune că poate interveni la Klaus Iohannis, prin intermediul realizatorului TV Rareș Bogdan, pentru a-l ajuta cu dosarul penal, susținând că președintele are nevoie de el ca să facă majoritatea în Senat.

"Dacă vreţi un răspuns ultra-sec: nici vorbă!", a mai spus liderul de la Cotroceni.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, ATAC fără precedent la adresa lui Traian Băsescu: "E postac"
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 apr, 19:29
eliza
OPORTUNITATE
Adu-ți aminte că toți cei care reușesc în viață au început prost și trec prin multe greutăți înainte de a reuși. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ