Klaus Iohannis şi marile promisiuni pentru România

| 31 mar, 19:24

Klaus Iohannis a făcut prima conferinţă de presa în mandatul de şef al statului şi este prilejuită de împlinirea a o sută de zile de la preluarea mandatului. În cadrul discursului, preşedintele a punctat şi câteva promisiuni pe care vrea să le ducă la final pentru România.

Promisiunea mea e ca voi merge in lunile urmatoare in cat mai multe locuri unde traiesc comunitatile mari de romani. Recuperarea memoriei istorice, redescoperirea valorilor fac parte din misiunea unui presedinte, care nu trebuie scrisa formal, ci simtita.

Sunt evenimente la care am participat, locuri pe care le-am vizitat, oameni pe care am tinut sa-i cunosc din acest motiv.

Stiu ca exista asteptari mari si pentru alte zone, ca oamenii isi doresc sa se schimbe lucrurile cat mai repede. Acestea sunt directiile de principiu si actiunile pe care le voi pastra in perioada urmatoare.

Voi urmari cu atentie solutia legislativa pentru a asigura votul romanilor din diaspora.

Voi continua seria intalnirilor externe in spiritul aceleiasi politici la baza careia stau parteneriatul cu SUA, apartenenta la NATO si UE.

Voi finaliza strategia de aparare, pe care o voi prezenta Parlamentului.

 

Citeşte şi: LIVE TEXT Klaus Iohannis îşi face bilanţul la 100 de zile de mandat

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ