Unul dintre jurnaliştii apropiaţi lui Klaus Iohannis REACŢIONEAZĂ după ieşirea preşedintelui

| 31 mar, 21:29

Jurnalistul Rareș Bogdan, unul dintre jurnaliștii cei mai apropiați președintelui, reacționează la bilanțul susținut de Klaus Iohannis, la împlinirea celor 100 de zile la Cotroceni.

”Foarte bun Klaus Johannis! Foarte viu si bun mai ales in partea de intrebari unde am asistat la cea mai buna prestatie a Domniei Sale in fata jurnalistilor. Ei, da, acum se pare ca avem presedinte dragilor. Un om care a invatat enorm intr-un timp extrem de scurt. Mi-a placut, cu replica, raspunsuri corecte si directe fara a ocoli vreun raspuns. Speranta ca Romania se va schimba in bine ramane indiscutabil. Nu dezarmati! Johannis e viu si nu va ezita sa le arate tuturor asta. Inclusiv celui care pana acum l-a dus cu zaharelul si a parut ca vrea o coabitare corecta dar in realitatea a dorit sa castige exclusiv timp.....”, scrie Rareș Bogdan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 08:29
Geniul postacilor
Pentru cei tineri
Invatati pe viu cum au aparut expresii de genul "marele carmaci", "geniul Carpatilor", primul agricultor al tarii,miner, etc. Daca nu stiati acum ati aflat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ