Klaus Iohannis explică de ce nu vorbeşte public mai des

| 31 mar, 19:33

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, luni, despre cele 100 de zile ale mandatului pe care românii i l-au dat în noiembrie 2014, explicând de ce nu este atât de vocal cu privire la evenimentele din spațiul public.

„Au trecut primele 100 de zile din mandatul meu de președinte. Unii se întreabă de ce n-am vorbit mai mult în această perioadă. De ce n-am eu prima reacție la fiecare breaking news, de ce nu admonestez public alte instituții, de ce nu critic zilnic alte instituții. Foarte simplu: pentru că nu acesta este rolul unui președinte și pentru că aceasta a fost prima mea promisiune. Alt mod de a face politică, fără gălăgie și spectacol, mai puține vorbe de dragul vorbelor și mai multă construcție, cu rațiune și răbdare.
Aceste 100 de zile dincolo de activități concrete, au fost despre valori și despre modul în care ele pot să ne transforme viața. A fost important pentru mine să reafirm încrederea în niște principii pe care comportamentul altor politicieni în exercițiul puterii le-au golit de conținut. România lucrului bine făcut e posibilă. O țară care știe ce vrea și care poate ceea ce vrea. Acesta e un proiect de vindecare pentru țară care cere o condiție simplă pentru a funcționa: să ne vedem fiecare de treabă cu responsabilitate”, a declarat Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis şi marile promisiuni pentru România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ