ŞOC: Traian Băsescu, la un pas să fie evacuat cu mascaţii din Vila Lac 3

| 31 mar, 22:14

Victor Ponta a făcut o declaraţie uluitoare cu privire la situația locuinței președintelui Klaus Iohannis, afirmând că fostul șef al statului Traian Băsescu nu a vrut, inițial, să elibereze Vila Lac 3, cea în care urmează să locuiască actualul lider de la Cotroceni.

Până la urmă, după ce 100 de zile am încercat pe o cale civilizată, fără executori judecătorești și mascați, să îl convingem pe fostul președinte să elibereze locuința care îi revine acum lui Iohannis (..) rămâne să se facă reparațiile și apoi domnul Iohannis se va muta. RA-APPS m-a informat după ce s-a mutat la Scroviștea. Băsescu le-a spus că nu pleacă din vilă, nu voiam să aduc mascații acolo, era și așa destul de penibil”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Despre această situaţie a vorbit şi preşedintele Klaus Iohannis, care ar urma să se mute în Vila Lac 3 după Paşti.

"Au trecut primele 100 de zile şi statul nu mi-a pus la dispoziţie reşedinţa oficială. Ce se va întâmpla vom urmări cu mare atenţie", a declarat preşedintele Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, ATAC fără precedent la adresa lui Traian Băsescu: "E postac"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 21:35
INFORMATZII
....acest specimen pervers shi abject , numitul bãsescu traian, a ajuns prin "roata destinului" la "locul blestemat" al familiei ceaus'escu........acelashi BLESTEM de durere a suferintzei POPORULUI ROMÂN l-a distrus pe criminalul ceaus'escu shi acum a venit vremea criminalului bãs'escu...........BLESTEMAT sã fie el , shi familia lui, shi banda lui de bãsishti în numele sufletelor distruse de ei, shi de lãcomia lor în veci de veci shi de acelashi blestem care a distrus familia ceaus'escu sã aibã parte totzi , AMIN , AMIN, AMIN..........fie ca SFÂNTA SÃRBÃTOARE A PASHTILOR sã împlineascã rugãmintzile spuse cu durere de milioanele de ROMÂNI shi CERURILE SFINTE în DIMENSIUNILE LOR shi cu PUTEREA LOR sã împlinescã marea curãtzenie pe pãmânt . iar acei procurori sau judecãtori care se împotrivesc celor "scrise" ,împreunã cu familiile lor sã fie zdrobitzi de judecata suferintzei acestor suflete pentru totdeauna...........neam de neamul celui care un cuvânt de va shterge din cele "scrise" , sã aibã parte de aceashi judecatã , iar lumânãrile aprinse la ceremonia marii sãrbãtori pascale sã împlineascã judecata "vremurilor"....AMIN,AMIN,AMIN........

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ