Ruxandra Dragomir, schimbare de atitudine în cazul Elenei Udrea: încasatoarea dovedită de şpăgi la minister

| 01 apr, 19:19

Ruxandra Dragomir, cea mai bună prietenă şi susţinătoarea înfocată a Elenei Udrea a explodat pe Facebook. Fosta tenismenă a scris că mâine este o zi importantă pentru prietena sa, în timp ce Ana Maria Topoliceanu stă liniştită acasă, deşi este "încasatoarea dovedită de şpăgi la minister".

Mesajul postat de Ruxandra Dragomir pe Facebook:

"Elena nu esti singura!
Maine, 2.aprilie,la ora 9.00, îCCJ va judeca prelungirea măsurii de arest preventiv cu 30 de zile în cazul Elenei după ce avocaţii săi au depus contestaţie la decizia din urmă cu o săptămână.
Singura absenţă, nemotivată din punctul meu de vedere, este Ana Maria Topoliceanu - singurul suspect din dosar care nu este arestat la domiciliu sau preventiv. Ea, încasatoarea dovedită de şpăgi la minister, va sta acasă şi va privi cu sufletul la gură ce se întâmplă cu Elena în dosarul Gala Bute. Ştie că, dacă se va face dreptate, locurile se vor inversa. E singura care mâine se va ruga strâmb pentru răul altui om pe care a încercat să-l împingă in prapastie nevinovat fiind pentru a se salva pe sine.
Tuturor celor care o susţin pe Elena şi cred că avem nevoie ca dreptatea şi adevărul să iasa la suprafata le spun că trebuie să aibă încredere - la un moment dat, această pânză de păianjen a abuzurilor va fi perforată. Am speranţe mari că Elena va putea să-şi petreacă sărbătorile alături de mama sa şi de restul familiei, că se va putea bucura de Paşte ca orice bun creştin.", a scris Ruxandra Dragomir.

 

Citeşte şi: Elena Udrea, un nou mesaj din spatele gratiilor. Ce spune despre şansele de a fi eliberată din închisoare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 apr, 09:15
munca la domiciliu
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
01 apr, 20:31
INFORMATZII
.....în fotografia de mai sus, cine vrea poate vedea douã boarfe, douã târfe, douã jeguri perverse si abjecte .......reprezintã "opera" abjectului specimen bãsescu traian.........a "investit totul" în ele.........toatã "lucrarea" lui din douã mandate de jaf, de furt, de hotzie, de tâlhãrie a ROMÂNIEI shi a ROMÂNILOR............BLESTEMAT de DIVINITATEA CERULUI în MAREA SÃPTÃMÂNÃ A PSHTILOR sã fie acest criminal cu toatã familia lui shi banda lui bãsistã de tâlhari ai POPORULUI ROMÂN, în VECI de VECI ......aceste mesaje de durere a POPORULUI ROMÂN trebuie vãzute de toatã omenirea de pe Terra,......iar cel care îndrãzneshe a le shterge sã aibã parte de aceleashi BLESTEME de DURERE ale POPORULUI ROMÂN, cu neam de neamul lui pânã la a 7-a generatzie de copii shi nepotzi AMIN, AMIN, AMIN..........de aceashi pedeapsã DIVINÃ sã fie lovitzi la fel acei procurori shi judecãtori care vor încerca sã falsifice shi sã mãsluiascã faptele lor abjecte shi neam de neamul lor sã plãteascã greshelile lor voite iar CERURILE SFINTE ale DIMENSIUNILOR DIVINE sã-i zdrobeascã în veci de veci pentru fariseismul de care au dat dovadã în NUMELE SFINTELOR SÃRBÃTORI PASCALE a ultimului an de pace pe PÃMÂNT............

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ