Elena Băsescu, de nerecunoscut la două luni după naştere (FOTO)

| 26 mar, 09:43

Elena Băsescu a adus pe lume cel de-al doilea copil, în urmă cu aproximativ două luni. Fiica cea mică a preşedintelui a fost surpinsă de paparazzi wowbiz în timp ce făcea câteva cumpărături, iar imaginea afişată este una extrem de diferită şi asta pentru că Eba nu a reuşit să dea jos kilogramele în plus.

Cea cu dimensiuni perfecte, mereu in deus-pieces elegante, arata acum foarte obosita. Cu fata si ochii umflati si cateva kilograme de care nu a reusit sa scape dupa ce a nascut, fiica fostului presedinte pare extenuata. Probabil noptile pierdute in primele luni de viata ale celui mic isi spun cuvantul.

Elena Băsescu anăscut cel de-al doilea copilal său,un băieţelpe nume Traian. Anunţul a fost făcut pe Facebook chiar de tatăl său, fostul preşedinte Traian Băsescu.

"În 31.01, la 22.18 s-a născut încă un Băsescu şi este plin de personalitate. Îi mulţumesc fiicei mele pentru o nepoţică şi un nepoţel", a scris Traian Băsescu.


Citeşte şi: Traian Băsescu va fi DĂRÂMAT! EBA a primit BANI NEGRI în campania electorală

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ