EBA nu îşi revine după sarcină. Fiica fostului preşedinte, de nerecunoscut

| 18 apr, 11:53

Elena Băsescu nu îşi revine după sarcină. Fiica fostului preşedinte are în continuare kilograme în plus, se îmbracă în haine lejere şi nici nu trece pe la coafor. Ea a fost surprinsă din nou de paparazii când ieşea de la cumpărături.

După ce l-a născut pe Traian junior, Elena Băsescu s-a schimbat radical. Paparazii au surprins-o când Eba pleacă de la cumpărături, în haine lejere care care îi evidenţiau surplusul de kilograme. Potrivit wowbiz.ro, fiica fostului preşedinte nu era machiată şi nu avea nici părul aranjat.

În urmă cu două săptămâni, Elena Băsescu a fost surprinsă de paparazii când cumpăra fructe, legume şi iaurturi dietetice. Şi prima sarcină a făcut-o pe EBA să îşi schimbe alimentaţia. După ce a născut, a rămas cu 20 kg în plus.

Tag-uri: EBA, Elena Băsescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 apr, 16:41
CRI_
..Showul ~e_in_desfasurare_!
..si la cimitir si pe ecrane !...Ascultind-o cu atentie pe Oana la A2 se vedea clar ca era sub influenta unui coktail-forte de sedative puternice~..daca nu altceva !..In fine_!_E problema ei_!!..~Maestrul Vadim Tudor insa o infiereaza de zor pe "Satanista" cica !...Eeee' ! Maestrul avind personalitate multipla si fiind si pamfletar-scriitor de profesie o zguravste asa cum are chef sii ii vine lui pe chelia care din fericire nu o are inca !!!...Maestree ! Literatura e literatura ! In regula ! Realitatea insa un pic mai diferita decit proza !!!,..si trebuie luata asa cum ea !...Bun !..O sa vedem ce va urma in continuare...si cum totul in lumea asta se invirte in jurul banului iar PRM-ul a tras de citiva ani buni pe dreapta + faptul ca e un partid_Sarac !, nu este exclus dupa cum e moda prin politica noastra-moderna ca peste ceva timp dupa ce lucrurile se aseaza si scandalul ia sfirsit, sa o vedem din nou pe Oana_again_in partid~...Daaaa~..PRM-ul fiind partid sarac-lipit pamintului dupa cum spune_AM mai ales de cind nu e mai e in parlamentul Roamaniei, e foarte posibil ca prin Banii~~~Muuuulti care ii va ramine Oanei de pe urma masii, sa ajute nitel partidul~..Corect_?~...Ai dreptate fiule~!.._Asa ca maestre vezi ce faci si nu-O_stirni prea tare pa' "niebuna"...ca doar stii ca~nebunii inteligenti~ in speta nu uita prea usor_!!!!~.....~Yeesss'~ ~ ~...
19 apr, 09:56
CRI_
..Inca_Actual~
..Inca_Actual~
...Mdehh'~...Prin analogie_!...Stie_Ea~Oana_a lui Zavoranu, ce stie !!!...Eeeee' ! Da ce is proasta !?...Vreti sa ma fac cit mama ??...Dar nu am inebunit !...De fapt sint deja~!~...tinind seama ca da bine la camere si publicul larg !..Bine ! Asta fiind si farmecul meu in sine ~...Dar ! Revenind in prezent !...A murit masa !..Asta E !...Viata e viata..merge mai departe..paralel si tangential cu moartea~...Insa Oana e inca vie si zglobie..la fel cum o stim !...Prin urmare e nu se dezice nici chiar in asemenea momente..mai speciale intr-adevar !...Asa ca showul continua nestingherit mai departe !..ca tot sa retras deocamdata Gigi din arena publica !...O avem pe Oana virf de lance !...a anuntat ca nu invita publicul si presa cind o va ingropa pe maica-sa !!...E logic si de inteles intr-un fel !...daca o puteti intelege ! Eu~1 pot cu siguranta~!!~...Pai da ! Daca invita presa ea aidoma lui Gigi nu poate efectiv sa se abtina !..Si normal incepe Showul taman cind popii ii citeste masii din cele sfinte si exact cind o baga in groapa !!..~Yeesss~...Imi-Imi !!!...Asa ca, se pare ca cineva care o cunoaste bine a sfatuit-o sa nu invite presa si publicul din motivele mentionate adinioarea !!!.....Oricum Showul va incepe daca nu de miine cel mai probabil poimiine sau in zilele urmatoare cind va face inventarul la ce ia lasat oficial si legal masa !!..._Si daaaiii ~panarama si circ-mediatic~ pe masura la televiziunile de profil !!!.... ~ ~ ~Abia_~Oa~_asteptam ~~~

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ