ELENA BĂSESCU, decizie surprinzătoare! Cum a fost surprinsă fiica fostului preşedinte în miez de noapte

| 04 apr, 11:10

Elena Băsescu pare că nu se mai simte bine în pielea sa, astfel că la ceas de seară ea a decis să se apuce de dietă. După ce a dat naştere celui de-al doilea copil al său, Eba vrea să ajungă la silueta de dinainte. Paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe fiica cea mică a fostului preşedinte într-un supermarket în timp ce cumpăra iaurt dietetic şi morcovi.

Elena Băsescu a fost surprinsă de paparazzi într-un magazin situat în aproierea casei în care locuieşte cu soţul său, Bogdan Ionescu, în timp ce cumpăra morvoci şi iaurt dietetic. Ebapare hotărâtă să ţină regim, pentru a scăpa de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinii.

Greu de recunoscut după nașterea lui Traian, copilul ei și al lui Bogdan Ionescu, Elena Băsescu a ajuns să nu mai poată purta nici măcar verigheta pe care a primit-o de la Syda în urmă cu aproape trei ani, scriu cei de la spynews.ro.

 

Citeşte şi: Culmea tupeului! Elena Băsescu s-a pozat cu semnăturile strânse de Vanghelie. GALERIE FOTO

Tag-uri: EBA, Elena Băsescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ