INCENDIAR! Ginerele lui Băsescu, bănuit de legături cu MAFIA

| 19 mar, 14:24

Ginerele lui Traian Basescu, Radu Pricop este urmarit penal intr-un dosar privind o despagubire obtinuta ilegal din retrocedarea mosiei Bratienilor. Dosarul sau a fost inceput de Parchetul General, ca apoi sa fie trimis catre DIICOT, iar miercuri DIICOT l-a trimis la randul sau catre DNA.

DIICOT a explicat pentru Antena 3 ca au depistat in cursul anchetei indicii privind fapte abuz in serviciu facute de membrii din conducerea ANRP in dosarul lui Radu Pricop. Astfel DIICOT a considerat de competenta DNA sa continue cercetarile.

Radu Pricop este banuit astfel de legaturi cu 'mafia' ANRP care i-ar fi facilitat obtinerea unei despagubiri uriase, in mod ilegal, pentru mosia Bratienilor.

BĂSESCU scapă! CSM nu sesizează Inspecţia Judiciară în conflictul dintre Băsescu şi procurorul general

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 15:35
dan slugarescu
cumnatul nu e ruda...
bomba atomica:
cumnatul lui Ponta a facut 30 zile de arest preventiv,fiind banuit de afaceri cu Alba ca Zapada si cei 7 pitici,din republica Ploiesti
19 mar, 14:29
cantautor
nu ANRP-ul ci instanta,iar banuielile nu sunt probe....
ia si citeste:
În luna ianuarie a acestui an, șeful ANRP (numit de PSD) spunea că: "Prima problemă este legată de modul în care s-a stabilit cine are dreptul acolo. Acolo a fost o evaluare de zece milioane de euro, o hotărâre judecătorească prin care am fost obligaţi să dăm, pentru că acolo nu ANRP şi nu comisia a evaluat şi a aprobat evaluările, acolo o instanţa a spus să se plătească potrivit raportului de evaluare, fără ca cineva să deschidă acest raport. Nu ştiu ce se va întâmpla, înţeleg că a spus procurorul general Nițu că s-a rezolvat conflictul de competenţa, pentru că nu se ştia care Parchet din România trebuie să verifice.
Am înţeles că se va ocupa DIICOT, ceea ce înseamnă că Parchetul General a făcut o evaluare acolo şi a stabilit valoarea prejudiciului", a afirmat Băeşu"
Intre timp Nitu,a mai rezolvat o data acelasi conflict de competenta,folosindu-si reputatia solida si l-a trimis la DNA.
19 mar, 17:06
kostas
ginerele lui basescu
daca imi poti argumenta,cum a reusit acest ginere al lui basescu sa faca rost de certificatul de deces al elenei bratianu Implicatile sunt mult mai profunde chiar de domeniul sf si de unde basescu este detinatorul unor document obtinute de servicii , el care spunea ca nu a plecat cu nici un document de la cotroceni

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ