Mircea Badea nu mai suportă CALVARUL: la ce SOLUŢIE RADICALĂ va recurge

| 20 mar, 09:49

Realizatorul Mircea Badea si-a pierdut rabdarea si s-a decis sa ia masuri drastice si sa depuna o plangere penala la parchet impotriva celor care il ameninta. El spera ca acestia sa ajunga "la puscarie" pentru faptele lor. Picatura care pare sa ii fi umplut paharul este o amenintare adresata lui Carmen Bruma, potrivit stiripesurse.ro.

"Unul care e bodyguard s-a gândit să o ameninţe pe Carmen. Nu pot să spun cum. Şi am dat şi eu un telefon şi ăla şi-a şters mesajul de pe Facebook. Repede, scurt pe doi. E bodyguard aici, undeva la o terasă de lângă Antenă. Şi aşa şi ăştia, cum sunt ei nepoţii lui nu ştiu cine. Bine, mă, vedem cum e asta cu ameninţările", a spus Badea la Antena 3.

Badea a recunsocut că a fost ameninţat de nenumărate ori, dar se gândeşte acum să se folosească de valul justiţiei, pentru a rezolva situaţia.

"Eu sunt fanul trendului "La puşcărie!". Dacă tot văd că este valul acesta, mâine mă duc şi eu să depun o plângere penală şi marţi mă mai duc să mai depun o plângere penală. Pentru ameninţare. Este o faptă penală. Nişte interlopi, nişte penibili, în mintea lor sportivi, cred că este o idee bună să mă ameninţe pe mine. O dată, de două ori, de 198 de ori, dar destul. (...)

Traian Băsescu: Daţi-mi liste că semnez şi eu pentru trei euro, semnez pentru oricine

Văzând că instituţiile statului vâră oameni la puşcărie pe aşa ceva, mă duc şi eu. Să văd ce fac instituţiile statului. Eu zic că ce mi s-a întâmplat mie e ameninţare, din punct de vedere penal. Sunt şi avocaţi care consideră asta. Şi hop, la Parchet", a afirmat Mircea Badea.

El a facut o comparatie intre amenintarile facute de fostul presedinte Traian Basescu la adresa Gabrielei Firea si amenintarile pe care i-au fost adresate lui, precizand ca cele impotriva sa au fost mult mai explicite.

"Domnul Băsescu este urmărit penal acum de Parchetul General, pentru ce? Pentru ameninţare. Ce i-a spus domnul Băsescu doamnei Firea, la televizor? Că s-ar putea să nu îşi mai găsească bărbatul acasă. La mine sunt concrete. Nu vreau să spun exact, pentru că nu vreau să se întâmple unele lucruri până mâine. După ziua de mâine pot să vă spun. La mine sunt concrete, a, b, c, d. Până acum am procedat pe genul uman, nu mai merge aşa. La puşcărie! Asta cu "vai ce şmecheri suntem noi şi ce Scarface suntem noi şi ce brigadă ne facem noi, bro!", la puşcărie!", a declarat Badea.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ