Băsescu trebuie ARESTAT! Cine a decis asta

| 19 mar, 10:56

Cristian Tudor Popescu a declarat, în direct la Realitatea TV, că "Traian Băsescu trebuie arestat pentru a fi apărat de el însuși”.

"Mai că aș spune că Traian Băsescu trebuie arestat pentru a fi oprit să-și mai distrugă mandatele (…) Traian Băsescu trebuie arestat pentru a fi apărat de el însuși”, a afirmat editorialistul de la Gândul.

Afirmațiile lui CTP au fost făcute în contextul în care jurnalistul comenta documentele publicate de fostul președinte Traian Băsescu pe pagina sa de facebook în legătură cu împrumuturile de la firma Crescent semnate de Gabriela Vrânceanu Firea pe când aceasta lucra în trustul lui Dan Voiculescu.

Citeşte şi: Mutare SURPRIZĂ pentru Cristian Tudor Popescu

Însă observația de mai sus a fost făcută de Popescu în contextul mai larg al ultimelor ieșiri publice ale fostului președinte. Despre documentele prezentate de Traian Băsescu pe Facebook, CTP a spus:

"Suntem la lecţia de diversiune din manualul de manipulare pe care ne-o oferă Traian Băsescu în acest moment. Ce ar trebui să fac eu acum, ca gazetar? Să analizez documentul pe care l-a pus pe Facebook? N-aş face decât să intru în programul de diversiune al domnului Băsescu (…) Şi? Aceasta e problema? Ce-i comunică, de fapt? Dacă nu-ţi retragi reclamaţia, de şantaj cu ameninţare la adresa mea, atunci uite că vin şi eu cu împrumuturile de la Voiculescu, Crescent, ba mai mult, dacă îţi ofer şansa, să fii om cu mine, şi sunt şi eu om cu tine, conform cunoscutei expresii din lumea corupţilor şi mafioţilor”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mar, 12:49
PETRE
C>T>P-judecator suprem ?Sau logica il da afara din casa cerebelului ? Dreptul la aparare,cand esti acuzat,este legic si logic !Nu-i sanraj !Asa cere Justitia.
19 mar, 22:59
ERHAN
DERBEDEUL DE BASESCU SE CREDE BEAT PRIN PORTURLE EUROPEI CÂND UMBLA BEAT SI MARIA LUI O M,ARDEAU SMECHERII DE PE LA NOI!
19 mar, 15:08
Antonio Andrey
Loc de munca
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Cu perseverenta, poti obtine 300 Dolari lunar sau chiar mai mult.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Pentru mai multe informatii trimiteti textul "INFO" la adresa de gmail: [email protected]
19 mar, 13:25
cantautor
1.mai ca as spune ca CTP este invidios ca TB practica manipularea...
el cred ca a ramas convins ca ceea ce practicau ei la Adevarul,cu tiparnita de bani la PNTCD,cu legionarii,este varful manipularii..
2.ziaristul manipuleaza insa la modul cretinoid..
ce intelegere s-ar mai putea face daca TB a trimis la momentul respectiv documentele ,organelor abilitate?
si in definitiv,nu vorbim de un imprumut,trebuie ca procuratura sa verifice de unde au venit banii imprumutati de firma lui Firea(din ce surse) si pe ce s-au cheltuit si respectiv cum si daca s-au returnat...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ