Băsescu, atitudine de interlop

| 18 mar, 19:08

Traian Băsescu este tare supărat că procurorii au îndrăznit să-l cheme la audieri în dosarul în care este acuzat de șantaj de către Gabriela Firea. Mai mult, procurorii respectivi sunt de-a dreptul tupeiști, din moment ce i-au atribuit unui asemenea monstru sacru al politicii românești calitatea procesuală de suspect.

Ca răspuns la acestea, Băsescu a început să arunce cu amenințări în stânga și în dreapta. Până la urmă, își permite să amenințe pe oricine, nu e ca și cum ar fi cercetat fix pentru asta. Așadar, nervos nevoie mare, fostul ocupant al Palatului Cotroceni, actualmente doar al Vilei Lac 3, a început cu amenințări la adresa denunțătoarei sale, Gabriela Firea, pe care a acuzat-o că a transferat bani din „firma Securității”, Crescent, către una controlată de Dan Voiculescu.

Citeşte şi: Documente EXPLOZIVE lansate de Traian Băsescu. Gabriela Firea a luat bani de la Crescent

„Dacă Firica își aduce aminte de chestia asta ar fi bine”, a spus Băsescu luni, la ieșirea din sediul PMP, adăugând că „tot doamna Firulescu asta a făcut o plângere la Curtea Constituțională” pentru declarațiile sale.

Iar acuzațiile și amenințările lui Băsescu nu s-au oprit aici. Nici măcar procurorul general Tiberiu Nițu nu a scăpat de tirul marinarului.

„Mi-au transmis o scrisoare prin care am aflat că sunt suspect. E cam la fel cum au făcut cu Nițu, eu sunt suspect că am făcut o declarație, el e suspect că a împușcat oameni la Revoluție”, a spus Băsescu, adăugând că șeful procurorilor „probabil că a împușcat câțiva teroriști”.

Problema lui Băsescu este faptul că acesta nu este suspectat că a făcut o declarație, pentru că nu are nimeni nici o îndoială dacă a făcut-o sau nu, ci că acea declarație a fost de fapt o formă de presiune, un șantaj la adresa celei care făcea parte din comisia Nana, care îl ancheta.

Citeşte şi: PRECIZĂRI ale Parchetului General în cazul Băsescu vs. Firea

Scandalul Băsescu - Firea a început după ce, pe atunci preşedinte, referindu-se la senatoarea PSD, Băsescu a spus că „mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa de ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele”. Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni televizate.

Și cum speranța moare ultima, să sperăm că de data aceasta drumurile lui Băsescu vor duce către „beciul domnesc”.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

12 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 mar, 10:01
Firea Şantajista
Popppp - ziarist de r.a.h.a.t
Ce speră acest ziarist de doi bani? O judecată imparţială? Nişte judecători integri? O justiţie respectabilă? Aş! El , sclavul jurnalisticii, speră să se facă plăcut Stăpânilor lui: "să sperăm că de data aceasta drumurile lui Băsescu vor duce către „beciul domnesc” - De data asta, nu ne mai scapă, l-am prins la cotitură pe matroz."
19 mar, 09:50
Marin
Cea mai cautata oferta de lucru!
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
19 mar, 08:16
cantautor
rade ciob,de oala sparta..
"Și cum speranța moare ultima, să sperăm că de data aceasta drumurile lui Băsescu vor duce către „beciul domnesc”.
mai baiatule,ziaristule,propagandistule....
unde este analiza neutra,rece,obiectiva,increderea in justitie,chiar cu intarziere facuta..
esti angajatul lui Ghita,cercetat penal,esti slusbasul indirect al lui Ponta,care are destule bube...
vezi sa nu cumva sa ajunga si ei pe acolo,cred ca ar fi vreo 6 milioane care se vor bucura,pe langa cei 7,4...
cine sapa groapa altuia....
ziarist de 2 parale cu atitudine de chibit,de sluga,ziarist facut de Sultanescu,la drum de seara..
19 mar, 08:05
ion
Ce sa scrie niste cozi de topor ale lui Voiculescu? Nici nu merita sa imi pierd vremea cu parerea 'lor'....
24 mar, 14:40
GHIOAGA
...potzi f--e pe mã'ta cu bãsescu traian împreunã........ghilotina vã ashteaptã.......
18 mar, 21:25
Alexandru Valeriu Pantelimon
Nimeni nici chiar el care dispretuieste Constitutia si legile nu e deasupra legii . Este greu sa-i intre in cap acest lucru caci in mintea lui mediocra a crezut ca doar pentru ceielalti romani exista stat de drept si justitie , iluzie intretinuta de sacii de bani pe care si-i insusea si de admiratia corupta a slugoilor lui .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ