Gabriela Firea, DECLARAŢIE ÎN EXCLUSIVITATE: care e singurul lucru care o face să se simtă în siguranţă contra lui Băsescu

| 18 mar, 12:37

Senatoarea PSD Gabriela Firea a declarat că declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu împotriva sa au reprezentat o presiune asupra sa, intenţia fiind de şantaj.

Firea a mai precizat că Traian Băsescu a venit azi la Parchet pentru a cere dosarul, ceea ce este normal.

“Declaraţiile Domniei sale (n. red. – Traian Băsescu) au fost fără echivoc, a vrut să facă o presiune asupra mea ca membru al Comisiei Nana. Consider că intenţia a fost clară de a şantaja un parlamentar al României şi de a umili un cetăţean. În orice ţară, o astfel de faptă este pedepsită de lege şi aştept să văd ce decizie se ia. Mă simt în siguranţă cât timp sunt un om credincios şi cât timp justiţia e făcută de oameni cinstiţi. Avocatul meu, Lucian Bolcaş, mi-a spus că Traian Băsescu a cerut dosarul pentru a-l studia, ceea ce este normal. Nu cunosc data următoarei audieri. Voi susţine cu tărie că declaraţiile fostului preşedinte nu pot rămâne simple speculaţii politice şi nu pot fi tratate cu această lejeritate că-n politică se poate orice”, a declarat Gabriela Firea.

Traian Băsescu merge la sigur. Şi-a luat acelaşi avocat care l-a scăpat de Dosarul Flota

Fostul preşedinte Traian Băsescu a ajuns la Parchetul General la ora 11.00. El a intrat direct în sediul parchetului, evitând orice declaraţie în faţa jurnaliştilor care îl aşteptau la intrare. Traian Băsescu era însoţit de avocatul Dan Apostol, acelaşi care l-a apărat si l-a scăpat de dosarul Flota.

Dacă va fi găsit vinovat, Băsescu riscă până la 7 ani de închisoare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mar, 20:27
doina
GV Firea ?. - Cateaua de serviciu a PSD.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ