Update. Gabriela Firea reacţionează la ATACUL lui Băsescu: Aruncă petarda banilor fostei Securităţi

| 18 mar, 18:48

Fostul preşedinte Traian Băsescu a publicat pe pagina sa de Facebook o copie a contractului de împrumut între "Crescent, firmă a fostei securităţi şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului turnătorului Felix, administrată de doamna Firea".

Update. "În calitate de suspect într-un dosar de ameninţare şi şantaj, instrumentat de Parchetul General,fostul preşedinte răspunde, ca şi în alte ocazii, cu petarda banilor fostei Securităţi.

Împrumuturi între societăţile comerciale aparţinând aceluiaşi trust s-au făcut şi se vor mai face, potrivit legilor în vigoare, atât în domeniul presei, cât şi în alte ramuri economice. Totul este ca acestea să respecte legile naţionale şi europene de contabilitate şi audit.

Trustul Intact, la care am lucrat, a fost verificat de nenumărate ori, din punct de vedere financiar-contabil, în timpul mandatelor lui Traian Băsescu la Cotroceni. Posibile acţiuni comerciale ilegale ar fi fost descoperite şi sancţionate cu mult timp în urmă.

Este păcat că fostul preşedinte încearcă acum să confişte instituţiile de control ale statului şi trage concluzii fantasmagorice, cum că aş fi girat acţiuni comerciale ilegale. Dar, aşa cum am înţeles, va răspunde şi pentru aceste calomnii, într-un proces pe care a anunţat că i-l intentează fondatorul trustului Intact, domnul Dan Voiculescu.

Cât priveşte afirmaţia domnului Traian Băsescu referitoare la faptul că m-aş fi prevalat, în aceste zile, de faptul că urmează să nasc, în scurt timp, îl asigur că nu am pozat niciodată în victimă, am informat doar românii că voi participa la orice fel de audieri, în cazul în care voi fi solicitată, privind activitatea mea de manager în trustul Intact şi că nu mă voi eschiva, nici măcar în situaţia medicală în care mă aflu”, răspunde Gabriela Firea la atacul lui Traian Băsescu.

Citeşte şi:  Traian Băsescu, OFERTĂ incredibilă pentru Gabriela Firea

"Contract de împrumut între Crescent, firmă a fostei securităţi şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului turnătorului Felix, administrată de doamna Firea. Sunt convins că doamna Firea ne poate spune când s-a rambursat împrumutul", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citeşte şi:  Scenariu BOMBĂ lansat de Sorina Matei! Ce va păţi Traian Băsescu în dosarul de şantaj al Gabrielei Firea

Practic, fostul preşedinte sugerează prin prezentarea contractului că lansarea cotidianului financiar al trustului Intact, Financiarul, s-a realizat cu bani de la fosta firmă a securităţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ