Traian Băsescu A CEDAT: Am sunat la Parchetul General

| 18 mar, 20:00

Traian Băsescu a recunoscut faptul că a sunat la Parchetul General, dar Tiberiu Nițu nu i-a răspuns. Fostul preşedinte a ţinut însă să sublinieze că vom vedea în zilele următoare de ce a sunat la Parchetul General.

"Deci nu am vorbit. Orice aș spune acum, ați spune: de unde ştim că e aşa? O să vedeți în zilele următoare de ce l-am sunat. Dacă vrea cineva să-mi numere și telefoanele, cred că ajungem în zona ridicolului. Nu a existat o discuție în legătură cu Nana. Dacă speculează cineva o astfel de discuție, este o minciună”, a declarat Traian Băsescu

Citeşte şi: Procurorul general recunoaşte TELEFONUL INTERZIS: “Traian Băsescu m-a sunat imediat după sechestrul de la Nana”

Anterior, procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a afirmat că Traian Băsescu l-a sunat imediat după instituirea sechestrului de la Nana. Totuşi, cei doi nu au discutat.

Întrebat dacă Traian Băsescu l-a sunat, procurorul general Tiberiu Niţu a replicat: “A sunat la Cabinet. Nu vă pot răspunde de ce a sunat, cel care a iniţiat apelul trebuie să vă răspundă. Nu am avut nicio discuţie”.

Citeşte şi: Traian Băsescu, OFERTĂ incredibilă pentru Gabriela Firea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ