Cătălin Striblea, despre mandatele lui Băsescu: Au fost o uriașă rețea de corupție

| 23 mar, 14:35

Vă spun direct: pentru mine sunteți o plagă. Cel mai rău lucru care se întâmplă în spațiul public românesc. Și cred cu tărie că faceți cea mai detestabilă meserie din comunicare. Vreau să știți că vă disprețuiesc profund și, oricât v-ați strădui, nu o să mă întoarceți din ale mele, scrie jurnalistul Cătălin Striblea despre postaci pe blog.

"M-ați atacat constant în ultimii ani, ați încercat să mă faceți să mă îndoiesc de mine, de lucrurile pe care le respect și uneori de meseria mea. Am tot așteptat să produceți argumente, dar târziu am realizat că sunteți doar un ventilator de căcat. Că sunteți chiar mai răi decât mințile tenebroase care v-au inventat și v-au plătit cu doi arginți. Căci, în cazul vostru, vorbim chiar de doi arginți.  De ce vă spun asta? Pentru că m-am uitat în urmă și am văzut următoarele tipuri de mesaje în ce mă privește:

Citeşte şi:  Emil Hurezeanu îl DEMOLEAZĂ pe Traian Băsescu! Sub comanda lui au profitat...

1.Am fost vândut pe rând lui Vântu, Ghiță, Oancea și acum lui Băsescu. Nu ați adus nici un argument logic pentru asta. Timpul a demonstrat că am avut dreptate cu mandatele lui Băsescu. Că a fost o uriașă rețea de corupție. La fel în ce privește activitatea inegală a procurorilor. Am încercat să fiu echilibrat și m-ați atacat fără argumente.

2. Când m-am îmbolnăvit, ați avut ordin să scrieți că m-a bătut Dumnezeu și apoi că trebuie să mă las de presă. A fost de departe cel mai mizerabil lucru pe care l-ați putut face. Știu că sunteți plătiți, dar luând bani pentru a scrie așa ceva îmi arată calitatea voastră umană de jigodii.

3. Mi-ați atacat copilul și ați făcut referiri la el în posturile voastre. Nu știu cum nu vi se face scârbă că ați luat bani pentru așa ceva.

Ați profitat de lipsa legislației și de un spațiu nereglementat pentru a călca în picioare zeci de oameni. Nu ați folosit argumentele, ați folosit doar mizeria. Accept critici și polemici privind ceea ce fac. E firesc, lucrez în spațiul public, greșesc și eu la fel ca toți ceilalți. Dar folosesc argumente. Voi nu ați încercat niciodată să manipulați dezbaterea în mod deștept, ceea ce ar fi fost de înțeles. Nu v-ați trimis mesajele, doar ați hăituit oameni. Ați coborât intenționat discursul și l-ați transformat într-unul violent. Puțini dintre voi au lucrat cu numele la vedere, spre deosebire de noi toți cei care ne-am asumat tot ce am spus în spațiul public, pe care l-ați deturnat și contorsionat.

Vă doresc din tot sufletul, omenește, să nu vi se întâmple nimic din ce mi-ați dorit mie. Dar vă asigur pe această cale că vă bucurați fiecare, individual, de profunda mea lipsă de respect. Și că ați fost, sunteți și veți rămâne o mare mizerie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ