ALERTĂ! Cum arată AGRESORUL jurnalistului PRO TV - GALERIE FOTO

| 06 mai, 15:47

Cine îl recunoaște pe bărbatul din imagine ar trebui să sune de urgență la 112. El este necunoscutul care a înjunghiat un jurnalist PRO TV chiar lângă sediul postului de televiziune la data de luni, 4 mai.

Imaginea a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zonă.

Poliția Capitalei nu a reușit încă identificarea agresorului, organele de ordine publică au dat publicității aceste imagini și solicită sprijinul opiniei publice.

Un angajat al Departamentului Sport al Pro TV a fost înjunghiat, luni, de o persoană care i-a înfipt un cuţit în piciorul stâng, incidentul având loc în apropierea sediului televiziunii. Victima se numeşte Alin Floroiu. Acesta venea la serviciu, iar în apropierea sediului instituţiei un necunoscut l-ar fi întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu a răspuns, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon”, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Starea sa de sănătate fiind stabilă, victima a fost trimisă acasă în cursul serii.

Poliţia Capitalei solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagini, care a fost surprins la data de 4 mai a.c., pe strada Mătăsari din sectorul 2, la scurt timp după săvârşirea unei agresiuni asupra unui tânăr.

Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ