CĂTĂLIN MĂRUŢĂ a comis-o! Ce a spus în direct pentru TELESPECTATORI

| 23 apr, 19:18

După ce Andreea Esca a spus la finalul jurnalului "Ferma animalelor" în loc de "Ferma vedetelor", Cătălin Măruță a făcut aceeași gafă. Prezentatorul a încercat să se scuze, însă prea târziu.

Andreea Esca făcut o gafă surprinzătoare, chiar în timpul jurnalului de ştiri de la ora 19:00, de la Pro TV. La finalul jurnalului de ştiri de la ora 19:00, când anunţa ce urmează în programul Pro TV, vedeta a făcut o gafă amuzantă.

Astfel, în loc să prezinte emisiunea "Ferma vedetelor", moderată de Iulia Vântur, Andreea Esca a spus "Ferma animalelor".

Cătălin Măruță n-a învățat mare lucru din greșeala colegei sale. Și el a spus tot "Ferma animalelor", în loc de "Ferma vedetelor". Din fericire, prezentatorul s-a corectat la timp și a deres-o. Prea târziu, îl auzise toată țara.

"Am zis așa pentru că sunt multe animale acolo. 'Ferma animalelor' e o carte, iar cum azi e ziua cărții și eu am numai cărți în cap...", a încercat să se scuze Măruță, potrivit libertatea.ro.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 aug, 14:37
gina
comision
Venituri reale din postarea de anunturi pe net ! Nu e gluma,nu e farsa !Asiguram contract de comision. Relatii la [email protected] sau [email protected]
24 iun, 08:08
Florin Ioh
Munca
Cu cât vă gândiţi mai mult la voi şi la viaţa voastră ca fiind binecuvântate şi importante, cu atât mai mult veţi atrage idei, oportunităţi şi oameni care vă ajută ca visele să devină realitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
23 apr, 19:54
iosif stalin
DOI TEMBELI FARA CREIER
CAP DE MINGE,MATREATA,DE MESERIE FARA,ESTE UN MARE JEG TV.TOATE
REPRODUCTIILE SALE SUNT PENTRU TAMPITII,CARE SE UITA LA COISOR BLEG.
FATA DE 1.54.,PLESCA, SAU CLESCA,ALTA FOANFA.CUM SCAPAM DE ACESTI
MAIMUTOI ,CARE CASTIGA IOO.OOO EURO/AN.IN CONCLUZIE;PLECATI DRACULUI
DE TEMBELICI.SICTIR,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ