INCENDIAR! Andreea Esca a arătat TOT ... FOTOGRAFII explozive

| 17 mai, 09:06

Andreea Esca ştie să atragă privirile cu fiecare apariţie a sa. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seara, când a apărut la un eveniment monden. Aceasta a ales să poarte o ţinută care I-a lăsat pe cei prezenţi să saliveze la propriu.

Ştirista a apărut în faţa tuturor cu o rochie verde, lungă, şi cu un decolteu extrem de adânc. Extrem de zâmbitoare şi foarte relaxată, Andreea Esca a păşit încrezătoare pe covorul roşu şi şi-a etalat superba rochie sub privirile bărbaţilor care se aflau în spatele ei, scrie click.ro.

Citește și: ŞOC! Andreea Esca pierde tot. CE se întâmplă mai departe...

"Mia Madre"! Vizionarea din această seară! John Turturro foarte bun'', a scris vedeta în dreptul imaginilor publicate pe Facebook.

Andreea Esca a fost dorită pe coperta Playboy. Fostul redactor-şef al revistei, Dan - Silviu Boerescu a vorbit despre prima copertă a revistei şi a dezvăluit că Andreea Esca a fost dorită de public.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 mai, 17:35
edu
ce tot a aratat????
mai bolnavilor, ce tot a aratat ????
scrieti numai prostii in cautare de senzational ... beeeahh

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ