AU RENUNŢAT la cele mai CUNOSCUTE voci. Ce se va întâmpla cu ŞTIRILE PRO TV

| 25 iun, 11:34

Pro TV a renunțat la câteva dintre vocile din spatele materialelor de la programele de știri ale stației. Potrivit Paginademedia.ro, trei dintre voice-overi nu mai pun voci pe Știrile Pro TV. Este vorba de Carmen Safta, de Lucian Cambeșteanu și de Mihai Livadaru.

Postul de televiziune a păstrat două voci pentru știri: Dan Daniel și Liviu Cândea, care asigură principalul jurnal al Pro TV, știrile de la ora 19.00.

După renunțarea la voice-overii știrilor, sarcina punerii vocilor pe materialele de la știri le revine reporterilor și prezentatorilor TV. De altfel, de câteva zile, vocile acestora se pot auzi pe știrile Pro TV.

Reprezentanții Pro TV au declarat că „reporterii Știrilor PRO TV, cei care semnează reportajul și cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor și prin vocile lor care vor fi în spatele știrilor”.

„Știrile Pro TV conduc detașat în topul preferințelor telespectatorilor, datorită standardelor ridicate de etică și jurnalism și profesionalismului echipei. Începând cu această săptămână, reporterii Știrilor Pro TV, cei care semnează reportajul și cunosc cel mai bine subiectul prezentat, vor aduce un plus materialelor și prin vocile lor care vor fi în spatele știrilor.” Voice-over vom folosi în continuare în alte emisiuni, atât din grila actuală, cât și în proiecte viitoare” , a declarat Lucia Antal, Director Marketing Pro TV, pentru Paginademedia.ro.

CITEŞTE ŞI ŞOC! Andreea Esca pierde tot. CE se întâmplă mai departe...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 iun, 17:00
Monica
-
Castigati imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie urgent de persoane care sa colaboreze cu noi, pentru o activitate usoara, part-time sau full-time, la alegere, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferim si cerem cea mai mare seriozitate! Oferta valabila pentru capitala si provincie. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
26 iun, 23:14
Doina
Colaborare exceptionala la domiciliu!
Colaborare exceptionala la domiciliu! Opriti-va acum aici si incepeti sa castigati bani! Castiguri sigure si rapide! Oferta aceasta este exact ceea ce va trebuie! Aveti nevoie de bani luna aceasta?Vreti sa castigati bani repede si printr-o activitate interesanta? Atunci cereti urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
26 iun, 20:41
dana
Nou! Castiguri imediate, din prima luna!
Nou! Castiguri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem pentru toate localitatile tarii o oferta exceptionala de colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri urgente, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Cerem maxima seriozitate si dorinta de a castiga! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
25 iun, 21:17
rodica
oferta
Este cazul sa incetezi sa mai cauti alte oferte nesigure si neserioase! Acum si aici ai gasit exact ceea ce iti trebuie: un sistem testat, sigur, simplu si eficient prin care si tu sa castigi bani in timpul liber. Te astept sa ceri mai multe detalii la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ