ANDREEA ESCA, surpriză de PROPORŢII. Ce VA FACE prezentatoarea

| 29 mai, 18:01

Andreea Esca are planuri mari pentru ziua de 1 iunie. Celebra prezentatoare TV le-a pregătit o sumedenie de surprize copiilor și soțului ei.

Programul pe care Andreea Esca l-a pregătit familiei ei este plin de aventuri. Vedeta plănuiește să își ducă soțul și copiii într-un parc de aventuri, iar apoi la un concert.

„De 1 iunie o să mergem într-un parc de aventuri ca să ne cățărăm prin copaci cu copiii și la concertul Smiley”, a spus Andreea Esca, potrivit click.ro.

Citeşte şi: Când va poza Andreea Esca pentru Playboy? Dezvăluire BOMBĂ de la vârful revistei pentru bărbaţi

Andreea Esca a participat în acest an la Festivalul de film de la Cannes, unde s-a întâlnit cu renumita actriță Salma Hayek. Aceasta a stat de vorbă cu Salma și a participat la conferința ei:

Cel mai mult mi-a plăcut că am avut șansa de a lua parte la conferința susținută de Salma Hayek despre situația femeilor în cinematografie, de la actrițe și regizoare, până la producătoare, impresare și scenariste”.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ