SCANDAL enorm la PRO TV! Se întâmplă chiar ACUM

| 28 mai, 11:45

Pro tv este din nou în centrul unui scandal legat de emisiunea Românii au talent. După cazul unor fetiţe care au fost iniţial acceptate, apoi scoare din concurs fără nicio explicaţie, iată că situaţia se repetă.

Marcian Petrescu, cântăreţ la muzicuţă din Oneşti, a interpretat numărul pe scenă după care a primit patru decizii favorabile. Ulterior, Marcian primeşte de la echipa de organizare a show-ului un telefon prin care i se spune contrariul. PRO TV spune că nu este primul caz, deciziile filmate calificând concurentul pentru jurizarea care are loc după concurs.

"Marcian Petrescu nu este un caz singular, mai sunt. El a fost respins la jurizare. Juriul se întâlneşte dupムemisiune și revede înregistrăƒrile, atunci se decide cine merge mai departe. Toți concurenții care primesc DA sunt talentați. Ύntre preselecții și semifinale este o etapă intermediară, cea a jurizării. În această etapă ajung toți concurenții care la preselecții primesc 3 sau 4 de DA din partea juriului. Juriul alege din aceștia cei 60 de concurenți care intră în semifinalele live. Acestea sunt regulile formatului în toate țările unde este produs acest show, și în toate sezoanele Românii au talent difuzate până acum a existat această etapă, difuzată la TV la finalul preselecțiilor , a spus Alina Bratu, Director de Comunicare al PRO TV .

Citeşte şi: Andreea Esca a primit un ŞUT ZDRAVĂN de la Pro TV. Ce se întâmplă cu cea mai longevivă prezentatoare de ştiri din România

Iată şi replica lui Marcian Petrescu:

"Deci… primesc 4 de DA, categorici, sunt felicitat de fiecare in parte, primesc medalia aia in forma de steluta tricolora, Andi Moisescu imi spune ca de abia asteapta sa ne intalnim in etapele urmatoare… domnul Cotimanis are un solo spot in final, in care vorbeste foarte frumos despre mine…(si-i multumesc frumos pt. asta !)… pe urma, la vreo saptamana dupa difuzarea acestei editii, primesc un telefon de la o domnisoara din echipa emisiunii care-mi spune sec: „va multumim frumos pt. participare, dar juriul a decis sa nu mergeti mai departe…” !!! am intrebat care-i motivul si mi s-a raspuns ca juriul nu motiveaza… Am intrebat, pe buna dreptate… DE CE am primit 4 de DA, daca prestatia mea nu e buna pentru etapele urmatoare… DE CE au vorbit atat de frumos despre mine, cand de fapt prestatia mea nu m-a trimis mai departe… DE CE TOATA MASCARADA ASTA ???pentru ca mie mi se pare ca ESTE O MASCARADA IEFTINA !

Daca prestatia mea nu a fost buna… de ce m-au mai felicitat… de ce mi-au dat 4 de DA…? doar ca sa nu ma refuze…

Mi se pare total aiurea… DACA INTR-UN ASTFEL DE SHOW SUNT PROMOVATI OAMENI MAI MULT DUPA SITUATIA SOCIALA sau DUPA CAT DE CIUDATI POT SA FIE… ASTA NU E BINE ! NU E BINE DELOC !
VREAU SA FIE CLAR UN LUCRU ! Eu NU m-am inscris cu gandul sa castig neaparat concursul ! m-am inscris din dorinta de a promova muzicuta si BLUES-ul – genul muzical pe care-l iubesc atat de mult si care este de foarte buna calitate !
Daca nu asta se cauta in acest show… atunci… chiar imi pare rau ca am participat ! Cei de la Pro Tv au blocat toate postarile de pe youtube… !!!o sa va rog sa analizati cu atentie ce se intampla in acest clip video… MAI ALES COMENTARIILE DIN FINAL, facute de jurati si mai ales comentariul lui Constantin Cotimanis !!!si pe urma, poate-mi explica si mie cineva urmatoarea chestie:Deci… primesc 4 de DA, categorici, sunt felicitat de fiecare in parte, primesc medalia aia in forma de steluta tricolora, Andi Moisescu imi spune ca de abia asteapta sa ne intalnim in etapele urmatoare… domnul Cotimanis are un solo spot in final, in care vorbeste foarte frumos despre mine…(si-i multumesc frumos pt. asta !)…pe urma, la vreo saptamana dupa difuzarea acestei editii, primesc un telefon de la o domnisoara din echipa emisiunii care-mi spune sec: „va multumim frumos pt. participare, dar juriul a decis sa nu mergeti mai departe…” !!! am intrebat care-i motivul si mi s-a raspuns ca juriul nu motiveaza… Am intrebat, pe buna dreptate… DE CE am primit 4 de DA, daca prestatia mea nu e buna pentru etapele urmatoare… DE CE au vorbit atat de frumos despre mine, cand de fapt prestatia mea nu m-a trimis mai departe… DE CE TOATA MASCARADA ASTA ??? pentru ca mie mi se pare ca ESTE O MASCARADA IEFTINA ! Daca prestatia mea nu a fost buna… de ce m-au mai felicitat… de ce mi-au dat 4 de DA…? doar ca sa nu ma refuze… Mi se pare total aiurea… DACA INTR-UN ASTFEL DE SHOW SUNT PROMOVATI OAMENI MAI MULT DUPA SITUATIA SOCIALA sau DUPA CAT DE CIUDATI POT SA FIE… ASTA NU E BINE ! NU E BINE DELOC !VREAU SA FIE CLAR UN LUCRU ! Eu NU m-am inscris cu gandul sa castig neaparat concursul ! m-am inscris din dorinta de a promova muzicuta si BLUES-ul – genul muzical pe care-l iubesc atat de mult si care este de foarte buna calitate ! Daca nu asta se cauta in acest show… atunci… chiar imi pare rau ca am participat !daca un gigel sau un nene care se chinuie sa imite cum se canta blues-ul sunt trimisi in finala… … chiar imi pare rau de timpul pierdut!", a scris concurentul pe Facebook.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 12:21
nela
noutate absoluta
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ