RCS-RCS, surpriză de proporţii! Ce se PREGĂTEŞTE în mare SECRET

| 01 iun, 12:22

RCS&RDS pregăteşte în mare secret o televiziune generalistă care să concureze PRO TV şi Antena 1, posturile TV cele mai urmărite în acest moment.

Discretul miliardar Zoltan Teszari vrea să realizeze de la zero o televiziune de top care să completeze portofoliul media al companiei telecom. În plus, RCS ar fi găsit deja un sediu cu o suprafaţă de 3.000 de mp pentru noua televiziune generalistă, scrie reportervirtual.ro.

Citeşte şi: Declaraţie BOMBĂ în dosarul de șantaj al Antena Group

În noul sediu se realizează deja reţeaua de cabluri şi se fac ultimele finisaje. Televiziunea s-ar numi Digi One şi va avea în grilă program de ştiri, filme care deja sunt achiziţionate prin Digi Film şi show-uri TV, urmând a se demara în viitorul apropiat castinguri pentru acest gen de emisiuni.

Postul TV ar urma să apară fie în toamnă, lunile septembrie-octombrie, fie în primăvara anului viitor, urmând să emită HD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iun, 12:43
Marinela
loc de munca
Munca la domiciliu online, intr-un proiect nou si de viitor. Cautam persoane pentru dezvoltarea acestui proiect. Daca vrei sa obtii un venit suplimentar legal, participa si TU. Nu ai nevoie de experienta, doar de calculator, conexiune la internet, perseverenta si seriozitate maxima. Primesti instruire sub forma unor lectii online. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
06 iun, 12:42
Marinela
loc de munca
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ