ŞOC! Angajat al Pro TV, ÎNJUNGHIAT în apropierea sediului televiziunii

| 04 mai, 15:23

Incident neplăcut petrecut luni în apropriere de sediul televiziunii Pro TV. Un angajat al Departamentului Sport al Pro TV a fost înjunghiat de o persoană care i-a înfipt un cuţit în piciorul stâng, potrivit unor surse din Poliţie.

Conform surselor citate, victima se numeşte Alin Floroiu şi este producător în cadrul Departamentului Sport al Pro TV. Acesta venea la serviciu, iar în apropierea sediului instituţiei un necunoscut l-ar fi întrebat dacă lucrează la Pro TV. După ce Floroiu a răspuns, acesta l-a înjunghiat în piciorul stâng, după care a fugit.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon”, iar poliţiştii Secţiei 8 au declanşat o anchetă şi încearcă identificarea şi prinderea agresorului.

Citeşte şi: LOVITURĂ pe piaţa media! SCHIMBARE ŞOCANTĂ la Pro TV

Tag-uri: Pro TV
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 16:32
Bogdan
bani
Tu trebuie să îţi cultivi o atitudine de aşteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalţi oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ