Zoltan Teszari, acţionarul principal al RCS-RDS, vrea să înfiinţeze un post TV care să bată Pro TV şi Antena 1

| 25 apr, 13:25

Surse din piaţa media, citate de reportervirtual.ro, susţin că miliardarul misterios Zoltan Teszari are un proiect secret pe care îl vrea realizat cât mai repede.

O televiziune generalistă care să se bată cu PRO TV şi Antena 1 este proiectul secret care ar putea propulsa RCS& RDS spre poziţia de lider al industriilor media-telecom.

Confruntaţi cu o audienţă scăzută a Digi 24, cei de la RCS& RDS ar vrea să joace pe nişa entertainment-ului. Proiectul ar pregăti o televiziune construită de la zero care să cumpere formate TV din străinătate.

Problema o reprezintă desigur banii pentru acest proiect, dar compania deja a vândut o parte din operaţiunile din ţările învecinate , încasând deja sume consistente. În condiţiile în care creditele companiei controlate de Teszari se apropie de scadenţă, rămâne de văzut dacă banii pentru acest proiect se vor găsi.

Firma RCS-RDS are în prezent datorii de circa 900 milioane euro şi o cifră de afaceri anuală de circa 600 milioane euro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ