PRO Tv pregătește o lovitură importantă pe piața media

| 06 apr, 20:17

 

Oficialii Televiziunii Publice au susținut, luni, o conferință de presă în care au vorbit despre problemele cu care se confruntă TVR. Aceștia au oferit lămuriri în ceea ce privește transmiterea pe viitor a evenimentelor sportive importante.

 

Dacă TVR nu va ajunge la un acord pentru difuzarea meciurilor de la EURO 2016, UEFA va încerca să găsească un alt post cu acoperire naţională pentru a-i încredinţa cele 23 de meciuri disponibile.

Directorul de achiziţii sportive din cadrul TVR, Costi Șerbu, a anunțat, printre altele, că PRO Tv a făcut deja o ofertă pentru a achiziționa opțiunea free-to-air de la Campionatul European de Fotbal din 2016.

Costi Șerbu, cel care negociază cu EBU, a declarat în cadrul conferinței, citat de gsp.ro: "Din informaţiile mele, pe surse, în acest moment cei de la PRO Tv au făcut o ofertă pentru a achiziţiona meciurile care sunt destinate unui post liber la retransmisie. Vom vedea în perioada următoare ce se va întâmpla. Sunt mici şanse ca TVR să achiziţioneze cele 23 de meciuri, dar acestea se pot mări în funcție de negocierile care nici nu știm dacă mai există sau nu".

Care sunt cele 23 de meciuri disponibile opţiunii free-to-air:

- 13 din faza grupelor;
- 3 optimi de finală;
- sferturile de finală;
- semifinalele;
- finala.

În cazul în care România se va califica la EURO 2016, meciurile naționalei vor fi incluse în acest pachet.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ