UPDATE: Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL la intrarea în stația de metrou Eroii Revoluției

| 17 mai, 13:04

Bărbatul care a fost înjughiat la intrarea în stația de metrou Eroii Revoluției a murit duminică, la Spitalul Bagdasar Arseni. Medicii au constatat decesul bărbatului în jurul orei 12.30. Bărbatul a avut leziuni foarte grave la mai multe organe, fiindu-i secţionate colonul şi duodenul. De asemenea, medicii au suspectat o secţiune de aortă.

Bărbatul a avut leziuni foarte grave la mai multe organe, fiindu-i secţionate colonul şi duodenul. De asemenea, medicii au suspectat o secţiune de aortă. Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost înjunghiat duminică dimineață la intrarea în stația de metrou Eroii Revoluției, din Capitală

Incidentul a avut loc în jurlul orei 7.00, iar, din primele informații, ar fi vorba despre o reglare de conturi. 

La ora transmiterii acestei știri, victima se află la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. Bărbatul care a fost înjunghiat de mai multe ori este supus unei intervenții chirurgicale.

Pe de altă parte, agresorul este audiat de polițiști care încearcă să afle ce l-a determinat să facă acest gest.

Citește și: VIDEO: DRAMĂ în Centrul Vechi al Capitalei. CE a pățit un tânăr în PLINĂ stradă

Incidentul grav din această dimineață survine la mai puțin de 48 de ore de la producerea unui alt atac cu cuțit în Capitală. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în Centrul Vechi, un bărbat de 36 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori, în urma unei dispute pentru o fată. Nici până la această oră agresorul nu a fost prins.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ