VIDEO: DRAMĂ în Centrul Vechi al Capitalei. CE a pățit un tânăr în PLINĂ stradă

| 17 mai, 08:55

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost înjunghiat, vineri noapte, de mai multe ori în zona toracelui de către un individ necunoscut, în Centrul Vechi al Capitalei. Incidentul s-a produs în văzul mai multor trecători, în jurul orei 03:30.

Tânărul este internat în stare gravă, la Spitalul Universitar, după ce-a fost atacat de mai mulți agresori și înjunghiat de unul dintre ei.

Conflictul dintre cei doi ar fi pornit din cauza unei fete. Potrivit primelor informații, bărbatul, însoțit de alți doi prieteni, ar fi acostat o tânără, iar aceasta, deranjată de insistenţa sa, şi-a chemat în ajutor prietenii. Aceştia s-au luat la bătaie cu bărbatul, iar unul dintre cei care au sărit în apărarea tinerei l-a înjunghiat de 7 ori, în zona toracelui și a abdomenului.

După ce l-au lăsat fără suflare, agresorii au fugit de la locul faptei. În urma numeroaselor răni suferite, victima a fost transportată de urgenţă la spital, iar acum se zbate între viaţă şi moarte.

La locul faptei s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor. Poliţia îi caută pe agresori şi la această oră şi au ridicat imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, în care se poate vedea momentul producerii agresiunii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ