RADET oprește furnizarea căldurii în apartamente

| 18 apr, 15:20

RADET București anunță începerea manevrelor pentru oprirea furnizării căldurii în apartamente, se arată într-un comunicat al regiei autonome transmis sâmbătă AGERPRES.

În cadrul acestor manevre pregătitoare au fost oprite CET Grozăvești și CET Progresul, consumatorii arondați acestor două centrale fiind preluați de celelalte CET-uri aflate în funcțiune, menționează reprezentanții RADET.

Potrivit comunicatului, întreruperea permanentă a furnizării agentului termic pentru încălzire către consumatorii Municipiului București va fi făcută, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare, în funcție de evoluția temperaturilor.

De asemenea, a fost oprită furnizarea agentului termic pentru încălzire în toate imobilele pentru care au fost depuse cereri din partea asociațiilor de proprietari.

Decizia este luată în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, care precizează că "oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10°C, între orele 18.00-06.00", mai menționează reprezentanții RADET.

Potrivit prognozei realizate de Administrația Națională de Meteorologie, pentru intervalul 18-19 aprilie, a fost anunțată o nouă răcire care va determina scăderea temperaturilor diurne până la 13-14 grade, iar începând cu 20 aprilie, valorile termice nu vor mai avea variații semnificative, fiind anunțate aproximativ 17-18 grade ziua și 5-6 grade noaptea, valori apropiate de mediile multianuale ale perioadei.

Pentru informații suplimentare, bucureștenii au la dispoziție numărul de telefon cu apelare gratuită din orice rețea: 0800.820.002.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ