VESTE proastă pentru bucureşteni. RADET nu sistează furnizarea AGENTULUI TERMIC

| 22 apr, 18:15

Întreruperea permanentă a furnizării agentului termic pentru încălzire către consumatorii Municipiului București va fi făcută în conformitate cu prevederile articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, care precizează că 'oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10°C, între orele 18.00 — 06.00.

RADET anunță, miercuri, că va continua să furnizeze agent termic pentru căldură către populație, având în vedere, atât confirmarea prognozei realizate de Administrația Națională de Meteorologie, pentru intervalul 18 - 22 aprilie, prin care a fost anunțată o răcire a vremii, care a determinat scăderea temperaturilor diurne și maxime de 5 - 6 grade Celsius noaptea, cât și prognoza pentru intervalul 24 - 27 aprilie, care arată că media temperaturilor maxime urmează să atingă 22 de grade Celsius, iar cea a minimelor să fie cuprinsă între 7 și 8 grade Celsius.

Pentru imobilele în cazul cărora au fost depuse cereri din partea asociațiilor de proprietari a fost oprită furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Până în prezent, în cadrul manevrelor pregătitoare pentru încheierea sezonului de încălzire 2014 — 2015 au fost oprite CET—urile Grozăvești și Progresul, consumatorii arondați acestor două centrale fiind preluați de celelalte CET—uri aflate în funcțiune.

Totodata cetățenii își pot opri sau regla căldura în apartamente, sau pot solicita administratorilor de bloc oprirea furnizării agentului termic în întregul imobil. În acest sens, dispeceratele RADET funcționează în regim permanent pentru soluționarea acestor cereri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ