RADET: Lucrările la avaria apărută la CET Grozăvești, finalizate

| 21 dec, 2014

Avaria apărută vineri la CET Grozăveşti în Capitală a fost reparată, iar căldura şi apa caldă furnizate în sectoarele 1, 2, 5 şi 6 revin la parametri normali, anunţă RADET.

Echipele de intervenție din cadrul Electrocentrale București au finalizat lucrările la avaria apărută la CET Grozăvești, informează RADET într-un comunicat de presă.

"Toate punctele termice din zonele afectate ale RADET București furnizează energie termică pentru apă caldă de consum și încălzire la parametri normali", precizează RADET.

În comunicat, RADET își cere scuze "pentru disconfortul creat" și asigură de continuitatea eforturilor sale privind furnizarea în condiții de siguranță a agentului termic în municipiul București.

RADET anunțase vineri că, din cauza unei avarii survenite la Electrocentrale București, în incinta CET Grozăvești, va furniza la parametri scăzuți agentul termic pentru consumatorii racordați la sistemul centralizat de alimentare din mai multe zone din sectoarele 1, 2, 5 și 6.

Citeşte şi: RADET: Probleme cu încălzirea în Bucureşti. Vezi sectoarele afectate

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ