Victor Rebengiuc, victima unei GAFE INCREDIBILE, în centrul Capitalei: "Evident că mă deranjează!"

| 14 mai, 13:58

De mai bine de doi ani de zile, pe Aleea Celebrităților - Walk of Fame din Capitală, este omagiat "Victor Rebenciuc" și nu marele actor de teatru și film, Victor Rebengiuc.

Steaua actorului Victor Rebengiuc amplasată pe Aleea Celebrităților din Piața Timpului a fost gravată greșit, în urmă cu doi ani și jumătate, când a fost schimbat granitul care s-a deteriorat din cauza înghețului. Astfel, pe Walk of Fame din Capitală este omagiat "Victor Rebenciuc", și nu actorul Victor Rebengiuc.

Actorul Victor Rebengiuc a fost vădit deranjat de această greșeală și a declarat că nu a fost anunțat în legătură cu reparațiile care au fost efectuate ulterior inaugurării ce a avut loc în 2011.

"Evident că mă deranjează. Acela NU este numele meu", a declarat actorul Victor Rebengiuc pentru b365.ro.

Greșeala a trecut neobservată timp de aproape doi ani și jumătate de când a fost schimbat granitul compozit cu un granit mai dur, combinat cu inox.

Citeşte mai mult pe b365.ro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ