Bucureştiul, promovat de National Geographic

| 06 apr, 10:33

Un documentar care a avut premiera pe National Geographic Channel prezintă Bucureștiul  ca “orașul în care își dau întâlnire orientul și occidentul”, potrivit B1TV.

Bucureștiul și brandul de turism al României vor fi promovate de National Geographic Channel în zece ţări din lume, între care Germania, Franţa, Italia, Marea Britanie şi Rusia, prin intermediul acestui documentar şi al unor filme scurte.

Documentarul promovează Bucureştiul ca destinaţie „«smart» de city-break“ şi conţine cele mai reprezentative patru puncte de atracţie ale capitalei României şi din imediata sa apropiere, promovând peisajul cultural, trecutul istoric, infrastructura pentru educaţie, dar şi stilul de viaţă pentru petrecerea timpului liber.

Totodată, filmul documentar abordează atât partea mai puţin cunoscută a oraşului din punct de vedere al istoriei, al vieţii culturale şi artistice, al oportunităţilor educaţionale, cât şi elemente de interes deja cunoscute de turişti, dar pentru care este nevoie să se menţină eforturile de promovare, după cum preciza Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) la sfârşitul lui 2014.

Autoritatea Naţională pentru Turism (ANT) a încheiat un contract privind achiziţionarea serviciilor de coproducţie a unor programe (un film de 45 de minute şi patru viniete de 30 de secunde), ce a fost difuzat la televiziunea internaţională National Geographic Channel, pentru promovarea brandului de turism al României, întregul proiect fiind estimat la aproape un milion de euro.

Contribuţia National Geografic Channel la această coproducţie va presupune şi realizarea a patru machete de presă, în format A4, pentru promovarea Bucureştiului şi a produselor turistice cheie ale României, ce vor fi publicate în revista National Geographic Magazine (coperta 4), pe aceleaşi pieţe ca şi documentarul şi vinietele, în perioada februarie - mai 2015.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de rece în următoarele zile. Cum va fi în ziua de PAŞTE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ