BĂRBATUL care a ucis un om la metrou a fost ARESTAT

| 18 mai, 17:54

Bărbatul acuzat că, duminică, a ucis un om pe scările staţiei de metrou Eroii Revoluţiei, a fost arestat, azi, pentru 30 de zile, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Conform procurorilor, duminică dimineaţă, în jurul orei 06.40, Ovidiu Radu Picoş, în vârstă de 50 de ani, în timp ce se afla pe scările de la intrarea în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, la intrarea dinspre şoseaua Viilor, a înjunghiat un alt bărbat, de 52 de ani, care a murit, ulterior, la spital.

Potrivit unor surse judiciare, ce doi erau colegi de serviciu şi lucrau ca paznici în Parcul Carol.

Citeşte şi: UPDATE: Un bărbat a fost ÎNJUNGHIAT MORTAL la intrarea în stația de metrou Eroii Revoluției

Aceştia ar fi avut un conflict mai vechi, iar în ziua crimei, ucigaşul, care era acasă, l-a văzut pe fereastră pe colegul său, care se îndrepta spre gura de metrou.

Picoş a luat un cuţit şi a pornit imediat în urmărirea victimei, pe care a ajuns-o din urmă pe scările de acces la metrou, unde, de altfel, a şi avut loc incidentul, scrie aceeași sursă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ