Scene ŞOCANTE în Belgia! O româncă a fost OMORÂTĂ şi aruncată pe geam

| 02 iun, 14:25

O tragedie cumplita a socat intreaga comunitate din localitatea belgiana Anvers. O femeie de 38 de ani, originara din judetul Bihor, a fost ucisa de un barbat pe care il cunoscuse la sfarsitul anului trecut. Stirea contine informatii care va pot afecta emotional.

 

S-a despartit de el pentru ca era gelos si violent, insa barbatul nu a acceptat in ruptul capului ruperea relatiei. Zilele trecute, el a intrat in casa unde locuia femeia. A reusit sa-l imobilizeze pe proprietar si l-a determinat sa o faca pe femeie sa-i deschida usa. Fostul iubit a intrat peste ea si a ucis-o cu un cutit. Apoi a aruncat trupul de la etaj. Agresorul a fost prins si va da socoteala pentru faptele lui.

Dorina era divortata si avea un copil de sase ani. De aproape zece ani lucra ca ingrijitoare la o scoala din Belgia. La sfarsitul anului trecut, de sarbatori, l-a cunoscut intr-o discoteca din Bihor pe Ludovic, un barbat de aceeasi varsta cu ea. In februarie, barbatul s-a dus in Belgia sa o viziteze pe Dorina si a ramas acolo.

Citeşte şi: BĂRBATUL care a ucis un om la metrou a fost ARESTAT

Insa lucrurile intre cei doi nu au mers cum a visat femeia si, in scurt timp, barbatul a ajuns sa o agreseze chiar in fata gradinitei unde era copilul ei. Femeia a anuntat agresiunea la politie. Autoritatile i-au dat Dorinei un telefon special la care sa apeleze ori de cate ori are probleme cu individul periculos.

Din pacate, acest lucru nu a fost de ajuns. Fostul iubit a ucis-o chiar in ziua in care tatal ei isi serba ziua de nastere - pe 27 mai. Trupul Dorinei nu a fost inca adus in tara. Baietelul ei a ramas in grija tatalui, in Belgia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ