Misterul CADAVRULUI găsit într-o valiză în portbagaj. Ce au descoperit medicii legisti după autopsie

| 09 apr, 17:35

Autopsia sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini parcate pe şoseaua Pantelimon din Bucureşti nu a relevat cauza morţii, medicii legişti nedescoperind răni care ar fi putut provoca decesul bărbatului, potrivit unor surse din Poliţie.

Medicii legisti au gasit pe trupul cetateanului sirian Haj Saleh Moustafa doar rani superficiale, care nu i-ar fi putut provoca moartea.

Drept urmare, medicii au recoltat probe de tesut care vor fi examinate in laborator pentru a se stabili ce anume a provocat moartea barbatului.

Pana la finalizarea analizelor de laborator, anchetatorii iau in calcul pe mai multe ipoteze, intre care otravirea si asfixierea.

Cadavrul unui barbat a fost gasit in portbagajul unei masini, ascuns intr-un geamantan. Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, barbatul ucis si ascuns luni de zile in portbagajul masinii este un om de afaceri sirian.

Haj Saleh Moustafa colabora cu Mohammad Murad, unul din cei mai bogati oameni din Romania si proprietarul multor lanturi hoteliere si afaceri imobiliare. In timp ce politistii aduna date despre victima, medicii legisti incearca sa afle cand si cum a fost asasinat omul de afaceri.

Masina a stat saptamani bune parcata in cartierul Pantelimon, fara sa-i para cuiva suspecta. Pana miercuri, cand muncitorii care lucrau la asfaltare au simtit un miros de putrefactie si au sunat la 112.

Politistii au gasit in portbagaj un geamantan, iar in el un cadavru in stare avansata de descompunere, pe care l-au dus la IML.

Politistii au ridicat si ultima parte a acestui puzzle macabru - masina in care a fost gasit geamantanul. Aceasta va fi dusa si va fi expertizata, iar politistii vor afla noi amanunte si noi detalii din aceasta poveste.

Autoturismul are numere de Constanta si apartine grupului hotelier Perla Majestic din Constanta. Totul pare sa confirme informatia ca victima este omul de afaceri sirian Haj Saleh Moustafa, care se si folosea de automobil.

Cetateanul sirian se stabilise de ani buni in Bucuresti, cu familia si conducea si o parte a afacerii din domeniul turismului.

Surse din randul anchetatorilor din Constanta confirma faptul ca Haj Saled Mustafa detinea o functie de conducere in cadrul grupului de hoteluri Perla Majestic care are active in Mamaia, Mamaia Sat si Neptun Olimp.

Mustafa este cunoscut de angajati drept unul dintre principalii furnizori de bunuri pentru aceste hoteluri. Pe de alta parte, oficiali ai grupului Perla Majestic sustin ca Mustafa avea dreptul sa foloseasca masina in care a fost descoperit fiind un colaborator apropiat. Aceiasi oficiali sustin ca dupa ce familia sirianului a anuntat disparitia acestuia, in decembrie 2014, au declarat masina furata.

Barbatul era imbracat in costum si avea si pantofii in picioare. Criminalistii spun ca trupul a fost inghesuit in asa fel incat sa incapa in geamantan, fara a fi transat.

Primele piese ale puzzle-ului au inceput sa fie puse cap la cap de anchetatori. Faptul ca victima a fost identificat reprezinta un pas urias pentru anchetatori, pentru ca astfelvorputea ajunge la cercul de suspecti si la mobilul crimei.

Faptul ca masina abandonata in Bucuresti, langa sectia de Politie, apartine grupului hotelier din Constanta i-a condus mai departe pe anchetatori. Ei pot acum sa verifice cu cine facea afaceri si cu cine ar fi putut avea conflicte.

La fel de importanta este acum munca medicilor legisti. Cadavrul a fost inghesuit intr-un geamantan, iar acesta a fost pus si inchis in portbagajul masinii. Corpul este intr-o stare avansata de degradare, dar, chiar si asa, cercetarea la fata locului le-a oferit politistilor destule indicii.

Modul in care a fost ucis si, mai ales, cand, asta trebuie sa afle medicii legisti, pentru ca politistii si procurorii sa ajunga la asasin sau la asasini.

Citeşte şi: Scenariul asasinării lui Nemţov prinde contur. Maşina căutată în cazul său, folosită de un angajat GUVERNAMENTAL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 apr, 19:21
stefan
oferta
Suntem mereu liberi să ne alegem acţiunile, sau lipsa de acţiune – iar viaţa noastră actuală este suma totală a propriilor noastre alegeri, bune sau rele. Dacă dorim ca viitorul să se schimbe, trebuie să facem alegeri mai bune. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ