Fostul preot care a UCIS o adolescentă la Constanţa, ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile

| 13 apr, 13:43

Fostul preot care a ucis o adolescentă la Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul din Bistriţa-Năsăud şi-a mărturisit fapta încă de la audieri. Fostul preot le-a povestit anchetatorilor că a mers pe litoral cu fata de 15 ani, pentru a întreţine relaţii sexuale cu aceasta, dar a ucis-o dupa ce adolescenta i-ar fi cerut mai mulţi bani decât au stabilit iniţial.

Laurenţiu Aspru le-a povestit anchetatorilor că a cunoscut-o pe fata de 15 ani pe un site de matrimoniale şi că știa că aceasta era prostituată. Cei doi au ajuns într-un apartament de pe malul lacului Siutghiol. Şi-a ieşit din minţi dimineaţa, când fata i-a cerut bani în plus pentru că petrecuseră mai mult timp decât au stabilit inițial.

”Am fost sesizați de o persoană că a fost comisă o crimă în zona aceasta într-un apartament în blocul de vizavi. Ajunși la fața locului, am constatat că este vorba despre o victimă femeie în vârstă de 15 ani, decedată, care pare să fi fost strangulată”, a declarat o sursă din rândul anchetatorilor.

Oamenii legii au fost alertaţi prin 112 despre tragedie chiar de fostul preot care a fost găsit pe drumul care leagă Mamaia de Năvodari, într-un autoturism înmatriculat în judeţul Cluj.

Citeşte şi: Misterul CADAVRULUI găsit într-o valiză în portbagaj. Ce au descoperit medicii legisti după autopsie

”L-am văzut că tot stătea în mașină că eu tot patrulam dimineața”, a declarat un martor.

Deşi bărbatul spune că a comis totul într-un moment de nebunie, specialiştii iau în calcul şi ipoteza unei crime cu premeditare.

”În situația de față, eforturile, deplasarea, planul pe care acest individ l-a pus în aplicare ne arată totuși un element inenționat. Iar aceasta fată tânără nu avea de unde să știe ce o așteaptă.  Pentru că este vorba de o crimă, mergem pe ideea unei tulburări pshice grave”
, a explicat psihologul Mirela Zivari.

Fostul preot a fost arestat preventiv şi riscă să stea ani buni după gratii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ