Radu Mazăre, nervos pe jurnalişti. Vezi ce le-a spus edilul Constanţei

| 10 mar, 14:48

Radu Mazăre a avut o atitudine destul de agresivă, marți, față de jurnaliștii prezenți la sediul Curții de Apel. Acesta a refuzat să răspundă întrebărilor acestora legate de dosarul retrocedărilor din Constanța. ”Mai primești? Hai să-ți răspund. Vrei să-ți mai răspund? îti mai răspund. Voiam să vă arăt acea sesziare de la DNA ...dar vrei să-ți răspund la ce mă întrebi? Să știi”, au fost replicile lui Mazăre la adresa jurnaliștilor.

Radu Mazăre, făcând referire la dosarul retrocedărilor din Constanța, a precizat că magistrații au verificat modul de desfășurare a licitației, în care sunt vizate toate companiile care au câștigat, informează B1 TV.

”A fost făcut un audit de performanță de către Curtea de Conturi pentru modul în care se realiza paza în municipiul Constanța și a ieșit perfect”, a spus edilul Constanței.

Acesta a mai precizat că la fiecare licitație erau câte trei firme și că el nu a făcut parte nicioadată dintr-o comisie de licitație.

Întrebat de jurnaliști dacă este moral ca să accepte participarea unei persoane alături de care colaborează în afaceri, Mazăre a subliniat că nu deține un bloc împreună cu o altă persoană.

”Ce legătură are licitația și firma la care el este acționar, la care eu nu mai sunt de 12 ani? A caștigat firma prin care el era acționar și a participat legal la licitație. Este și foarte moral. Ce legătură are afacerea pe care o desfășori la Târgu Jiu și licitația pe care eu o desfășor la hotel?”, a mai afirmat Mazăre.

Primarul Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în 28 octombrie 2008, alături de 36 de persoane, între care foşti şi actuali funcţionari din Primăria Constanţa şi Oficiul de Cadastru, mandatari şi notari publici, în dosarul privind atribuirea nelegală a unor terenuri.

Prejudiciul în această cauză a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane de euro în dauna municipiului Constanţa.

 

Citeşte şi: Om de afaceri apropiat de Radu Mazăre, trimis în judecată de DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ